İhtiyar007
Üye
Çooook zorE o zaman wp kurabiliriz
O kadar şey yapıyolar pcde.?ama bu kilidi kırmıyolar mı

Çooook zorE o zaman wp kurabiliriz

Çooook zor![]()
ne günlerdiMillet hala umutluben eskiden 5250 ye android 1.5 kurmaya çalışıyordumne günlerdi

Millet hala umutlu![]()
Hadi ya başarsaydı farklı farklı sistemler denerdik ne güzelZamanında symbianın bootloader kilidini kırmak için bi hacker uğraştı ama sonuç alamadı.

Pek sanmıyorum. Çünkü symbian'ın devri zaten bitmişti. Yani açık kod kaynaklı da olsa olmayacaktı. Sistem çok geri kalmıştı. Özellikle android karşısında. Yani desteklemiyordu. Nokia o yüzden yeni bir işletim sistemi arayışına girmişti. Yoksa Nokia kendi emeği olan symbianı kolay kolay bırakmazdı. MeeGo'ya geçmeyi denedi ama o sırada Microsoft ile anlaştı. MeeGo çok güzeldi ama. Hem açık kod kaynaklı hem de stabildi. Telefona farklı işletim sistemi bile yükleniyordu. Tasarımı da çok sıktı. Multitasking'i bahsetmeye bile gerek yok.Hadi ya başarsaydı farklı farklı sistemler denerdik ne güzel![]()
Pek sanmıyorum. Çünkü symbian'ın devri zaten bitmişti. Yani açık kod kaynaklı da olsa olmayacaktı. Sistem çok geri kalmıştı. Özellikle android karşısında. Yani desteklemiyordu. Nokia o yüzden yeni bir işletim sistemi arayışına girmişti. Yoksa Nokia kendi emeği olan symbianı kolay kolay bırakmazdı. MeeGo'ya geçmeyi denedi ama o sırada Microsoft ile anlaştı. MeeGo çok güzeldi ama. Hem açık kod kaynaklı hem de stabildi. Telefona farklı işletim sistemi bile yükleniyordu. Tasarımı da çok sıktı. Multitasking'i bahsetmeye bile gerek yok.
Güzel işletim sistemi ben de seviyorum ama başarılı olurmuydu acaba ?meego ya devam etse çok iyi olurdu aslında
Evet ama en azından sailfishle onlarada bi ümit doğduPek sanmıyorum. Çünkü symbian'ın devri zaten bitmişti. Yani açık kod kaynaklı da olsa olmayacaktı. Sistem çok geri kalmıştı. Özellikle android karşısında. Yani desteklemiyordu. Nokia o yüzden yeni bir işletim sistemi arayışına girmişti. Yoksa Nokia kendi emeği olan symbianı kolay kolay bırakmazdı. MeeGo'ya geçmeyi denedi ama o sırada Microsoft ile anlaştı. MeeGo çok güzeldi ama. Hem açık kod kaynaklı hem de stabildi. Telefona farklı işletim sistemi bile yükleniyordu. Tasarımı da çok sıktı. Multitasking'i bahsetmeye bile gerek yok.
Güzel işletim sistemi ben de seviyorum ama başarılı olurmuydu acaba ?
wp nin gelişmesi daha kolay Microsoft ileEvet ama Sailfish neticesinde büyük bir firma değil. Nokia'nın eski çalışanlarından oluşan bir grup. Yani maddi olarak bu işin altından kalkmaları zor. Nokia resmi olarak devam etseydi o zaman çok daha başarılı olurlardı. Düşünsene açık kod kaynaklı ( kişiselleştirilebilir ) , tasarım , malzeme kalitesi , kamera , stabilite , multitask , ve herşey. Harika olurdu. Hayali bile güzelEvet ama en azından sailfishle onlarada bi ümit doğdu

Evet ama Sailfish neticesinde büyük bir firma değil. Nokia'nın eski çalışanlarından oluşan bir grup. Yani maddi olarak bu işin altından kalkmaları zor. Nokia resmi olarak devam etseydi o zaman çok daha başarılı olurlardı. Düşünsene açık kod kaynaklı ( kişiselleştirilebilir ) , tasarım , malzeme kalitesi , kamera , stabilite , multitask , ve herşey. Harika olurdu. Hayali bile güzel![]()

Geçmişe bakıp üzülmeye deymezEvet ama Sailfish neticesinde büyük bir firma değil. Nokia'nın eski çalışanlarından oluşan bir grup. Yani maddi olarak bu işin altından kalkmaları zor. Nokia resmi olarak devam etseydi o zaman çok daha başarılı olurlardı. Düşünsene açık kod kaynaklı ( kişiselleştirilebilir ) , tasarım , malzeme kalitesi , kamera , stabilite , multitask , ve herşey. Harika olurdu. Hayali bile güzel![]()
keşke demeyelim sonuçta biz nekadar nokiayı sevsekte olan olduE o zaman wp kurabiliriz

sen sayılır mısınTandığın üst düzey yazılımcı varsa olabilme ihtimali de vardır![]()