LucaDor
Üye
Nokia 3600 - Üstte Mesaj Zarfı Kaldı (YARDIM!)
Merhaba arkadaşlar. Gece arkadaşımla mesajlaşırken arkadaşımın yolladığı mesaj biraz uzun olduğundan *eksik yazı var uyarısı çıktı. Bende onu beklemeden direk daldım mesaja. bi süre eksik yazının tamamlanmasını bekledim falan daha sonra üstte mesaj zarfı ikonu kaldı. Gelen Kutusuna ne zaman girsem altta " 1 okunmamış mesajınız var" yazıyo. Ben de o tamamlanamayan mesajı sildim ama hala geçmedi o ikon.
Neden bilmiyorum ama çok sinirlerimi bozdu bu olay. Telefonumda daha hafıza kısmında çok yer var, telefonumu defalarca açıp kapattım hala değişmedi. Son olarak arkadaşımdan o mesajı tekrar yollamasını istedim hala geçmiş değil. Tüm mesajlarımı da silmek istemiyorum çünkü neredeyse hepsi çok özel mesajlar. Eğer onları başka bi yere kopyalama şansım varsa çok iyi olur.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
* Bu arada forumda yeniyim yanlış yere açtıysam konuyu özür dilerim.
Neden bilmiyorum ama çok sinirlerimi bozdu bu olay. Telefonumda daha hafıza kısmında çok yer var, telefonumu defalarca açıp kapattım hala değişmedi. Son olarak arkadaşımdan o mesajı tekrar yollamasını istedim hala geçmiş değil. Tüm mesajlarımı da silmek istemiyorum çünkü neredeyse hepsi çok özel mesajlar. Eğer onları başka bi yere kopyalama şansım varsa çok iyi olur.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
* Bu arada forumda yeniyim yanlış yere açtıysam konuyu özür dilerim.