Nokia 3600 tuş ışığı sönmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sowanted

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 3600 tuş ışığı sönmüyor
Bu konu hakkında yardımcı olabilecek varmı tam olarak nereden bunun ayarını yapabilirim?

Symbiont

Üye
demek istediğn şu heralde telfonun kızağını Kpamana rağmen ışık mı yanıyor

sowanted

Üye
    Konu Sahibi
evet oyle oluyor

eQooo

eQooo

Üye
ayarlardan ekran ayarlarına gir ordan düzeltme yoksa servise götürmelisin...

sowanted

Üye
    Konu Sahibi
bi şekilde düzeldi anlamadım nasıl oldu daha yeni aldımda telefonu şimdide şey takıldı aklıma gece modu açık diyor kapatamıyorum izin yok diyor.

Symbiont

Üye
eQooo

eQooo

Üye
flaşı otomatikten çıkar bi de öle dene...yazılımsal sorunlu çıkıyor bu teller...

hamidor

Üye
flaş kapanmadan gece modunu açamıosun

lazcoxxz

Üye
arkadaşlar konu hortlamış olacak belkide ama aynı sorun bende var bi bilen varsa bunu ayarını payşsın bizimle sorun tam olarak kızağı kapatıyorum ekran uyku moduna geçmesine rağmen yön tuşları etrafındaki ışılar açık aklıyor arama kapama ve sağ sol seçim tuşlarının ışıkları sönük fakat o yön tuşları etrafındaki beyaz ışık açık kalıyor belki bi özelikdir bilemicem artık ama bunu ayarını öğrenmek istiyorum zira boş yere şaszım gidiyor.. aynı zamanda bu ışık bazen yanmıyor ne kadar denediysem sebebini bulamadım ve bu ışığı kontrol edemedim....

rindamin

Üye
bataryayı çıkar tak düzelir

coco2234

Üye
arkadaşlar 3600'da kapak kapandığında samsunglardaki gibi otomatik tuş kilidi oluyormu. kapağı kapattığımızda tuşlar kilitlensin. birde menüler arası geçiş yavaş geldi bana hafıza kartını söksem yada herhangi bir ayar yapsam hızlanırmı?

şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yokmu bilen, samsungdan nokia'ya geçiş yapınca bu durum çok sıkıntı oldu hala alışamadım.:allalla:

manyakk_cocuk

Üye
bendede aynı herhal tel in en boktan özlliği

coco2234

Üye
arkadaşlar yok mu bu işin bir çözümü.

mzfr60

Üye
Bataryayı söküp takdım düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt