NoKia 3500c ses yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
amaaaan hava atınca noluyomuş :D

oktay şeyda

Üye
vallahi help yanlış bilgiler veriyorsunuz

buraktokia12

Üye
doğandoğanay sen nerde oturuyosun

ecehan96

Üye
Lütfen yardım edin aradım aradım bulamadım böyle mp3 çalarken telefon yüksek ses istiorum maniac bişi istiorum arklara hava atmak için ideal olsun.:megafon:sesss:naughty::naughty:

hava aticak baska bisi bul desem...:d::d::d:

dayi434

dayi434

Üye
Dostum eğer telefondan ses yükselmiyorsa benim yıllardır yaptığım gibi şarkıların sesini arttırmayı dene.. ;)

Mp3gainGui.exe diye ücretsiz bir program sana ilaçtır ilaç ;) istersen özelden msj at, sana link göndereyim :)

saygılar

keri

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar vereceğim linkten programı indirip mp3lerinizin sesini yükseltebilirsiniz. Programı kullanması çok kolay bu yüzden anlatma ihtiyacı duymadım hadi rastgele :D

candmrhn

Üye
3500c telefonları Xpreess Music Deildir . unutmayalım v62 modelleri var ancak 15U$D ad$$$amın alasu gelmiyr

merhamet123456

merhamet123456

Üye
yha herşeyin fazlası zarar demişler. olanıyla yetin bence:) yhada git çin malı teller var onların sesleri yüksek çıkıo onlardan al:D:D hehe

Roxx

Üye
:pro: çok şey istemionmu yhaff hatta telefona ses sistemi takalım istiosan..:D bak bn anlatayım telefonun kndi ekolayzır ayarı var onu yaparsan sesi yükselir ama hava atacak kadar değil :( neyse ses sistemi derken işin esprisini geçelim nokia nın s40 lara uygun hoparlörleri var nokia bayilerinde fln bulabilirsin (şahsen bn bulamadım :islik) onu bulabilirsen gayet güzel hava atarsın.. :D yada 2.5mm jack bulur pc nin hoparlörüne bile bağlayabilirsin telini :islik ama biraz bilgin olması lazım kabloyu yanlış bağlarsan düzgün çalışmaz :kop: neyse burası çok ifade dolmaya başladı dediklerimi anlamışsındır sana tavsiye hoparlör fln filn uğraşma ekolayzır birde sesiz ortam oldumu bizim tellerde bangır bangır ses çıkarıo :D

benm telefonum 3500c yanlız bi kablo gbi bişi var birini telefonun kulaklıkları taktığım yere diğerini 5+1 ses sistmne takıyrm =)

Üst Alt