nokıa 3500 acill

Sponsorlu Bağlantılar

rezalet24

Üye
    Konu Sahibi
nokıa 3500 acill
slm arkadaslar nokıa 3500 msn programı bılen warsa soleyebılırmı sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkur

• Beğen
Tepkiler: mustafa0096

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
mig33

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
mig33 veya ebuddy kullanabilirsin

maxicep13

Üye
Ben bu programı yükledim ama bağlanıyor diyo sürekli bağlanmıyo... yaklaşık 60 kontörüm gitti we hala açılan bişiy yok k,lütfen yarddımmmmm :(

xx_74_xx

Üye
bu programı telefona nasıl atcam onu da bi anlatıverin

slayer987

Üye
aynn
:D

bafralimk

bafralimk

Üye
Kanka msn öneririm s60 ve s40 larda çok güzel çalışıyor

mert_bjk

mert_bjk

Üye
sana söliyim 3500c de msn programı çalışmıo boşuna deneme.

AİCAF

Üye
bn denedim çalışıo ve nerdeyse 1 saatde 2 köntör fln gidio ebudy i tavsiye ederim

mert_bjk

mert_bjk

Üye
tam linki werebilirmisin

onurjhan

onurjhan

Üye
merhaba arkadşlar bende bir 3500c edinmek istiyorum bugun yarın alıcam sizce nasıl bir telefon hiç bir bilgim yok ama benim için önemli olan müzik sesi azmı çıkıyor yoksa iyimi:)

--------------- Ekleme ---------------

:) yha monitör boyutu biraz küçükmüü ? resimlerde sanki monitör küçük gibide

N.i.c.k

Üye
ebudy indirdim çok kontör yiyio.

teoman323

Üye
Bakin arkadaslar bende 3500 kullanıorum.avea hattim var aveadan dolayı cok yavas giriyo...paket kullaniyorum.e buddyle giriorum..yanliz cok yavas msn iste...mig33,kankamsn aveadan olsa gerek calismio.paket almadan msn denemesi falan yapmayin,günde 1kontor hikayelerine falan inanmayin,illa telde msn,internet istiorum diosaniz aylik veya haftalik paket alin;)aveada rahat calisabilcek güzel bi msn programi bilen varsa özelime yazsın pls...

kartaane

Üye
kanka msn süper teşekkürler yardımlarınız için tam 3500 a göre

adem...

Üye
ya arkadaşlar ben 3500 da kanka msn yi ebuddy yi cepteki.net i yani nerdeyse her msn programını denedim yine girmio msn ye nasıl yapcaz neyapcaz anlamadım:(

Takipçi Satın Al

Üst Alt