Haber Nokia 3310 Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Aslında symbiani biz yaptık yani kullanıcılar ama aç gözlü Nokia ve Microsoft yöneticileri wp hedeflerini yerine getirmedi ve onlar bitirdi. Finli kafası çok geriden gelir. Microsoft ta çubuk sokunca iyice suyu çıktı. Şimdi yolunu buldu. Android ile yükselir mi kalır mı hepsi hmd elinde. Symbian ilə inat yapan eski ekipte aslında suç Meego dururken güçsüz sistemi touch sisteme entegre etmek akıl işi değildi. Bunu bir çocuk bile anlamıştı n97 herşey belli idi ama inat devam etti n8 geldi

NX531J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
N8 ilk çıktığı zaman çok etkilenmiştim. HDMI bağlantısına sahip ilk akıllı telefondu. 1500 tl kadar fiyatı vardı. Yıllar sonra kullanma şansına eriştim ancak benim için hayal kırıklığından başka bir işe yaramadı. Düşük donanım ve tam stabil çalışmayan bir işletim sistemi. Üstelik iki tane güncelleme yayınlamalarına rağmen hala sorunlu bir sistemdi. İnşallah biraz da olsa ivme kazanırlar.
 
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
valla ben c6-01i sırf dokunmatik ve iyi kameralı diye almıştım o zamanlar performans gibi şeylere pek itimat vermezdim symbian bana pek fena gelmemişti arada donması ve hata vermesi yüzünden kızsam da o günleri hoş bir özlemle hatırlıyorum. Yani kabul pek çok yönden kasıyor günün gerisinde kalıyordu ama işimi öyle böyle görürken hoş bir deneyim de bırakıyordu. Sertifikalı sis uygulamaları arayışım izleyeceğim filmleri tvc ile convert çalışmalarım derken keyifli zaman geçirmişim.
en çok hoşuma giden yanı o zamanlar yeni çıkan otg desteği ve Nokia slerping screen gibi şimdilerde bile yeni gibi gelen uygulamalardı. Ayrıca battery info isimli uygulamayla %.05 şarjla Film bitirmeye çalıştığım zamanları hiç bir şeye değişmem :D :D
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Anılar çok tabii ki. Ben de 6630'da Smart Movie ile izlediğim filmleri hiçbir zaman unutmayacağım. Bir yere giderken 6630'a film atar götürürdüm. Şu anda bile Smart Movie'yi arıyorum Symbian için çıkmış olan en iyi video oynatıcısı idi. Maalesef şirket Symbian ile birlikte yalan oldu şimdi programlarını bedava veriyorlar :)
 


Üst Alt