Bence kampanya seklinde sat. 4lu telefon paketi 100tl
1 degil 2 degil tam tamina 4 telefon sadece 100tl![]()
onu sahtekarlar yapıyor sahtekar değilim ben
Birde dikkat et evini tarihi eser kacakciligi yapmissin diyerek basabilirleronu sahtekarlar yapıyor sahtekar değilim ben
![]()
ver bi telefoncuya hepsine 70 80 tl verir tahminimce.Tarihi eserler o konuda haklısınBirde dikkat et evini tarihi eser kacakciligi yapmissin diyerek basabilirlerver bi telefoncuya hepsine 70 80 tl verir tahminimce.
Zaten o yüzden satıyorum bu işin koleksiyoncusu filan olabilir diye 
Bende gecen gun 3310'un kutusunu buldum evdeTarihi eserler o konuda haklısınZaten o yüzden satıyorum bu işin koleksiyoncusu filan olabilir diye
![]()
gun gelir degerlenirse iyi para eder 

Teşekkürler almak isteyen olursa ulaşabilirler banaBende gecen gun 3310'un kutusunu buldum evdegun gelir degerlenirse iyi para eder
Neyse konunu işgal etmiyim iyi satişlar![]()
Etrafa duyur da
6670 in sesi iyidir abi![]()
Alacak arkadaş telefonun orjinalinin bende olduğunu ve atacağı telefonu tespit edip dava açabileceğimi biliyordurResimlerde imei gözüküyor onlari kapatirsan iyi olur
Göze alırsa alsın bakalım
Olur kardeşim özelden anlaşabilirizValla yalan söylemiyorum küçükken babama 3310'u atmıştım. Babam eğildi. Duvar kırıldıBu arada 3310'a talibim
![]()
yok bizimkiler istemiyo böle telefon6670 in sesi iyidir abi![]()
zaten annem alacak olursa dokunmatik alır z1 satılıksa onu alabiliriz 
onu geçcen z2 mi hayatta vermemOlabilir aslında z2 ile takas ederiz![]()
farkındaysan teli evdekiler için alacam takas yaptık diyelim senin teli onlara verecem peki ben nolacam 
onu geçcen z2 mi hayatta vermemfarkındaysan teli evdekiler için alacam takas yaptık diyelim senin teli onlara verecem peki ben nolacam
![]()

İyice sulandı.