Nokia 3120 classic yardım

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 3120 classic yardım
Arkadaşlar tek merak ettiğim şey 3g li nokia 3120 classic e mobil tv uygulaması yani pro su yükleniyor mu yoksa sadece wap üzerinden mi tv izleniyor telefonu almayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum acil.:heyo:

• Beğen
Tepkiler: furempati2

darülmendep

darülmendep

Üye
Sadece wap

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
tv izliceksen bence daha iyi bir cihaz al.çünkü veri hızı önemli burda bi araştırma yap öyle al derim.:oke:

zibidi39

zibidi39

Üye
sakın çin malı almada n73 al derım ben

asll

Üye
turkcell de wap üzerinden nasıl tv izliyoruz

Hellboy®

Hellboy®

Üye
normal tv programı yükleyemessin desteklemez eğer gerçekten kaliteli bir 3G hizmeti istiyorsan n73 ve türevi bir telefon almanı öneririm ama 3120c c güzel ben memnunum

rido59

rido59

Üye
tv izliceksen bence daha iyi bir cihaz al.çünkü veri hızı önemli burda bi araştırma yap öyle al derim.:oke:

Arkadaşım aynı telefondan ben kullanıyorum şükür banamısın demiyor . birazda bağlı olduğum yerdeki vericilerin fazlalığı muhtesem görüntü muhteşem ses . tık demiyor anlayacağın :):oke:

furkan_566

furkan_566

Üye
Dostum bnde 3120c kullanıyom avea mobiltv den izliyom cok kaliteli bi tel

deli3547

Üye
dostum 3120 den avea üzerinden nasıl ayarları yapıon ve kaç kontör gidio

fatihyilmaz_770

fatihyilmaz_770

Üye
naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

--------------- Ekleme ---------------

ya bişi sorcam nasıl mobil tv izleniyor birisi anlatsaın.................................

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tv yazıp 2222 gönderiyoruz gelen ayarları kaydedip etkinleştiriyoruz gelen mesajdaki linke tıklıyoruz hepsi bu kadar

by_more35

Üye
arkadaşlar bende yeni bir nokia 3120 classic aldım turkcell hattım var içinde 3G hızında tv izleyebilirmiyim bir zahmet bi ilgilenirseniz

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bende bir 3120 classic tel aldım turkcell den 3G hızında tv izleyebilirmiyim bir zahmet ilgilenirseniz

james_ümit

Üye
beyler konu eskimiş ama şunu sorcam ben 3120 classic ile wap üzerinden giriyorum paket i seçiyorum almak için gerekli olan buton aktif değil tamam butonu aktif olmuyo yeterrli kredim de var bi ayarım mı eksik acabaaaa

kosovalı43

kosovalı43

Üye
Kardeş ben izliyorum ama hattım turcell TİM egidiyosun yüklüyorlar bi de telefonun web menüsünde yer imlerinden 4.seçenekten girip indirebilirsin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt