asigsasi
Üye
Valla adamlar ne kadar kazık atsanada yine hava hoş bizim insanımız içinSymbian kullanıcılarına atılan kazık ortada..Oyüzden yerin dibine girsinler.. Eğer neden bunları dediğime bir sebep ararsanız. Size sebeplerinide çok rahat sayarım.
Nokia otursun 1110 1100 filan yapsın artık. Bakın o telleri güzel hakkaten...
Nokia'nın günde 10 tane symbian tasarımı yapıp aynı özellikleri farklı sırayla koyup yeni telefon üretmekten vazgeçmesi gerekir diye düşünüyorum. Benimde piyasada görmek istediğim firmalar arasında. Wp'da mağazaya sağlam bir destekle çok güzel işler başarılabilir...
Nokia'nın günde 10 tane symbian tasarımı yapıp aynı özellikleri farklı sırayla koyup yeni telefon üretmekten vazgeçmesi gerekir diye düşünüyorum. Benimde piyasada görmek istediğim firmalar arasında. Wp'da mağazaya sağlam bir destekle çok güzel işler başarılabilir...
symbian tasarımı yapılmıyo ki artık wp8 tasarımı yapılıyo
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Benim eski telefonum 701 di memnundum Fp2 de biraz kısıtlama geldi ama N8 c7 c6-01
gibi telefonları düşün 2.5 yıl geçti ama hala güncelleme geliyor telefonlara Bir çok yeni uygulama çıkıyor. Nokia elinde symbian uzmanı olmamasına rağmen güncellemeler getiriyor
özelliklerinı kısmak sana normal mi gelıyor? 701 dediğin telefon 900 liraydı bugun s3 mini seviyesinde fıyatı hatta o fıyatlara 10 tane daha 701 den 10 kat ıyı tel sayarız degıl mı ? Sende bırde bu telefonların ozellıgını kısıyorsun? Hangi mantığa hangi akla? Nokia batmaz. Cunku sızın gıbı arkadaslarımız oldugu surece batmaz. Az eleştırmeyı ogrenın ve size saçma birşey yapıldıgında o markayı boykot etmeyı biliniz....
yanlis almis olabilir ama boyle.kimsenin yuzune vuramazsin. senin gibi.insanlar vb cumleler kullanma lutfen
Polymath arkadaşımız sonuna kadar haklı nokia böyle birşey yapacağını bilsek veya bilseniz şimdi çoktan dibe vurduydu symbiana yaptıklarını bir veya 2 sene sonra wp8 sisteme de yapar bunlar nasıl olsa alıştılar...
özelliklerinı kısmak sana normal mi gelıyor? 701 dediğin telefon 900 liraydı bugun s3 mini seviyesinde fıyatı hatta o fıyatlara 10 tane daha 701 den 10 kat ıyı tel sayarız degıl mı ? Sende(nokia yani) bırde bu telefonların ozellıgını kısıyorsun? Hangi mantığa hangi akla? Nokia batmaz. Cunku sızın gıbı arkadaslarımız oldugu surece batmaz. Az eleştırmeyı ogrenın ve size saçma birşey yapıldıgında o markayı boykot etmeyı biliniz....
Eleştiriyorum tabiki ama biraz mantıklı bakmakta var . Doğru kısıtladı çok hata yaptı ama symbiana zaten o kadar hizmet verdi gereğinden fazla verdi. Şu anda İos a para vermeyi düşünmeyen ve androidide sevmeyen için yeni bir işletim sistemi oldu wp8 . Ayrıca Wp8 in arkasında sadece Nokia yok Microsoft gibi Bi firma var ve Microsoft un büyüklüğünü kimse tartışamaz
bu yazdıklarımda ben saygısızlık göremedim. Sen değil bırak o arkadaşım yazsın. özür dilemeyi biliriz.. Ortalığı karıştıran bu gibi mesajlarınız. Sizde bunu yapmayınız lütfen.. Senın gıbı ınsanlar degıl senın gıbı arkadaslarımız yazdım. Iyı okuyunuz ? Ayrıca bir öneri sundum o arkadaşıma yüzüne vurma dıye de birsey yokk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?