Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
O dediğin bu telefonda olmuyor.Googlede ki Kişileri İndirince Olmuyo Normal Uygulamaları İndir Kur Diğerleri Devre Dışı kalırsa Bırak Yoksa Kalsın Kişiler Mesajlarda vs lerde İndirdiğin Uygulamaları Kullanmaya Bak
Googlenin Uygulaması İşteO dediğin bu telefonda olmuyor.
Birkaçtane 3.parti uyg. indirdim hiçbiri bi işe yaramadı
Google yazma banaGooglenin Uygulaması İşte
Go ogleGoogle yazma bana
Neden böyle yapıyosunGo ogle
Yutubdan bakmıştım aktarma yapmadan önce gmail le olmuyormuş sıkıntı çıkarıyomuş öyle diyodu.Alternatif olarak sim karttaki kişileri gmail hesabına aktarabilirsin.
Neden Mi Böyle Yapıyorum Aha Dayıya SorNeden böyle yapıyosun
Beni kızdırmak hoşuna mı gidiyor. Amacın ne senin
Boş işler müdürü
Hangi dayıya sorimNeden Mi Böyle Yapıyorum Aha Dayıya Sor
Hangi dayıya sorim
Dayı nerde
Kendini full ggl ye pazarlamış resmenNokia nın Hiç Bir Cihaz AlınmazKlasik Andro Cephesinde Artık Kendine Has Bir Kalite Vs Yok.
Hepsi 2017 cihazı sadece ay olarak nokıa 8 hepsinden geç çıkmış. Bi de dahili hafızası yüksek tabi. Bide nokıa 8 ucuz bulamadım nokıa 6 idealHerzaman son çıkan model iyidir
Sadece görünüşte Nokia yazıyor.Nokia nın Hiç Bir Cihaz AlınmazKlasik Andro Cephesinde Artık Kendine Has Bir Kalite Vs Yok.
Parasıyla Değil Mi KankaAyarlardan da google nin çoğu uygulamasını vs. devre dışı bırakmış ve silmiştim.
Biri beni aradığında telefon çalıyor fakat ekranda kimin aradığı gözükmüyor sadece arama bittiğinde çağrı geçmişinde görebiliyordum.
Bu neyden kaynaklanmış olabilir ?
bende çareyi telefonu sıfırlamakta buldum. Sorun çözülmüş oldu fakat yine de merak ediyorum acaba neyi sildim veya devre dışı bıraktım da böyle oldu. Ekranda kimin beni aradığı gözükmedi.
Mesaj birleştirildi:
Sadece görünüşte Nokia yazıyor.
İçerik full google
Yani sırf android telefon çıkarmış görünmek için google a yaptırmışlar herşeyini
he orası öyleParasıyla Değil Mi Kanka
Googlenın Uygulamalarını Devre Dışı Bırak Sonra Vay Efendim Görünmuyorhe orası öyle
bastır parayı
yazdır markayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?