Nokia 2730CLASSİC İÇİN TEMA VE OYUN VERECEK VARMII? (KESİN ÇALIŞACAK AMA)

Sponsorlu Bağlantılar

melih4423

melih4423

Üye
    Konu Sahibi

Asi_Boyz

Üye
Kardeş adresine gir en üstte sağda telefon seçme var siteye girincede otomatik cıkıyor oraya Nokia 2730 yaz seçenekler arasında okia 2730 Classic cıkacak ona tıkla sonra karşına gelen herşey telefonuna uyumludur bende yenı aldım hayırlı olsun bu arada

wanted boy and

wanted boy and

Üye
çok teşekkür ederim iyi ki varsınız :)

--------------- Ekleme ---------------

ya benim telefonum Nokia 2730 CLASSİC facebook ye giremiyorum yardımcı olur musunuz lütfen

ya benim telefonum Nokia 2730 CLASSİC facebook a giremiyorum yardımcı olur musunuz lütfen

spark_siyoo

Üye
yha bilaerler hep eski oyunlar var pes 2010 falan yok yardm pleas:off:

hotmail123

Üye
Arkadaşlar bendede 2730 var sahadan la facebooku indiriyorum bu uygulama telefunuza uyumlu değildir dior nası yapabilirim

mcdoqukan

Üye
internet sorunu olanlar kendi operatörüne gidip ordan yaptıracak yoksa çalışmaz internet vb. vodafone kontürlü olanlar ararsa 444 0 542 arayınca 40 kuruş gidiyor ama faturalı arayınca 37.49 TL geliyor...:oke:

ozancanarısoy

Üye
ben girdim 2 tane saçma sapan oyun var getjar.om

CasuS_87

CasuS_87

Üye
saolunn tşkk

blade04

Üye
kardeş bi oyun yüleyemedim gitti valla 2730 için

kuskun66

Üye
hiç kimsede 2730 clasık teması yokmu acil:))))))))))

fbhakan888

Üye
nkia 2730dan ücretsiz facebooka girmek için müzik çalara gir ve indirilenlere tıkla oraya 0.facebook.com yaz ve girr

Usl@nM@z

Üye
Kardeşim Ben Sölim NApcanı ..Eminim Kimse Bu yöntemi Bilmiyor... Önce Müzik Çalara Giriosun.Sonra Sol Tui İle seçeneklere Tıklıosun.İndirilenlere Griosun.Daha Sonra Ordan Adrese Git Yazana Tıklıosun ..Sonra Çıkan Yeri Temizleyip 0.facebook.com Yazıosun Girisosun (:

manyaqcrysisci

manyaqcrysisci

Üye
çok sağolun

sfenks111111

Üye
tşk

74muhammet

Üye
:oke:
Sağda altta Mobil internet ayarlarını hemen alın yazar oraya telefon numarasını yaz ve göndere tıkla telefonunun özelliklerini yaz Konfigürasyon ise Vodafone Live seç göndere tıkla mesaj gelicektir işlem tamam gelen mesajı kaydetmeyi unutma...:oke:

:hmmmMüzik severleri sayfamıza davet ediyoruz...

anadolu1

Üye
bak müzik çalara gir sola tıkla indirilenler var ona tıkla adrese git var oaraya 0.facebook.com yaz gryo bn kndm bldm

sagopahayrani

Üye
çok teşekkür ederim iyi ki varsınız :)

ya benim telefonum Nokia 2730 CLASSİC facebook ye giremiyorum yardımcı olur musunuz lütfen

ya benim telefonum Nokia 2730 CLASSİC facebook a giremiyorum yardımcı olur musunuz lütfen
müzik playere gir ordan download ordanda linki yaz girer sona kaydedersin :D

wanted boy and

wanted boy and

Üye
çok teşekkür ederim Allah razı olsun:evet:

LORENZ

LORENZ

Üye
0. isteyenler müzik çalar seçenkler indirlenler 0. face yazın girer bn öle griyom

----------Eklendi @ 21:59:25 ---------- Yazıldı @ 21:58:14 ----------

bn biliyorum

Üst Alt