Nokia 2680 Slide için Digital Ekran koruyucu aranıyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceryan67

ceryan67

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 2680 Slide için Digital Ekran koruyucu aranıyor !
Merhabalar. Nokia 2680 Slide için digital saat ekran koruyucu bulunur mu?

--------------- Ekleme ---------------

Bilgisi olan var mı?

ceryan67

ceryan67

Üye
    Konu Sahibi
Konuya hakim biri yok mu ? Böyle bir uygulama var mı yok mu bunu merak ediyorum.

Bakınız, arama yapmadan rastgele konu açmış sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Aradığım konu hakkında hiçbir döküman bulamadım ve deneyimli bilerek bu forum üyelerine danışmak istedim. Evet yada hayır diyebilecek hiçkimse yok mudur?

MaxiCep.com yöneticileri konuyu silebilirsiniz. Cevap vermeye tenezzül bile etmeyen bir forumda olmanın bir anlamı yok.

MaxiCep.com yöneticileri konuyu silebilirsiniz. Cevap vermeye tenezzül bile etmeyen bir forumda olmanın bir anlamı yok.

Salihyet

Salihyet

Üye
Konuyu yanlış yere açtığınız için bunca şikayet etmeye hakkınız yok, en kısa sürede konuya yardımcı olunacaktır..

ceryan67

ceryan67

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu yanlış yere açtığınız için bunca şikayet etmeye hakkınız yok, en kısa sürede konuya yardımcı olunacaktır..

Kusura bakmayın gerçekten bu şekilde bir tavır içerisinde girmek istemem hiçbir zaman. "Ekran koruyucu" ile "tema" farklı birer uygulamadır diye düşünerek tema uygulamaları ile ilgili kısıma özellikle açmadım konuyu. Konuyu açarken yanlış yere açmamak için de dikkat etmeye gayret ettim. Ama malesef o kadar dikkat etmem rağmen yanlış olmuş. 7 gün önce açılmış bir konuya 60 kişi okumuş olmasına rağmen kimse de "yanlış açmışsınız" yada "yeri burası değil" diyerek bir uyarı yapmayınca bu şekilde bir tepki göstermeme sebep oldu. Tekrar kusura bakmayın...

Telefon Nokia 2600 Slide. Babamın telefonu. Birazdan deneme şansım olacak.

Salihyet

Salihyet

Üye
Düşünce olarak uygundur fakat s40 destek bölümünde dosya paylaşımı yapmıyoruz

Salihyet

Salihyet

Üye
ekran boyutu uyuşmuyor demekki :hmmm

ceryan67

ceryan67

Üye
    Konu Sahibi
ekran boyutu uyuşmuyor demekki :hmmm

NOKIA 2680 Slide
Ekran boyutu 128x160 mm.
S40 V5 Symbian işletim sistemi.

Sanırım bu özellikte ekran koruyucu yok. Başka bir yol var mıdır?

ceryan67

ceryan67

Üye
    Konu Sahibi
Saatler güzel ancak yine açılmadı telefonda. SWF uzantılı olanlara açılmıyor. Telefonun kendi temalar NTH dosyası. Acaba bundan mıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt