Nokia, 24 Nisan’da farklı bir cihaz tanıtımı daha gerçekleştirecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Nokia, 24 Nisan’da farklı bir cihaz tanıtımı daha gerçekleştirecek
Finlandiya kökenli akıllı telefon üreticilerinden olan Nokia, akıllı telefon pazarında kaybettiği pazar payını alabilmek için Windows Phone işletim sisteminin de desteğini alarak Lumia serisi akıllılarını geliştirdi. Lumia serisi akıllı telefonları ile iyi bir satış grafiği yakalayan firma yeni telefonlar üretmeye devam ediyor.

Nokia resmi blogdan yaptığı duyuruya göre Çarşamba günü yani ayın 24′ünde soru cevap oturumu düzenleyecek. Nokia, bu oturumda özel bir konuk ile birlikte yeni ürününü resmi olarak tanıtmayı planlıyor.Nokia yapacağı etkinlikte tanıtımını yapacağı ürünler hakkında hiç bir bilgi vermezken, sadece bir yayımladığı görselle merakları artırıp ipucu vermiş oldu. Yayınlanan bu görselde sarı renkli bir cihazın sol alttaki tuş takımının minik bir bölümü görünmekte. Aynı görselin içinde sarı renkli çerçevenin sağ üst kısmı görünüyor.Görsele bakıldığında tahminlere göre muhtemelen Asha serisinin bir üyesi gelebilir veya bağımsız bir giriş seviyesi S40 modeli karşımıza çıkabilir. Bakalım Nokia firması yapacağı etkinlikte yeni modeli Lumia 928 ve görselini paylaştığı cihaz tanıtımını gerçekleştirecek mi?

Kaynak: Maxicep

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
hadi bakalım hayırlısı :)

pirenuri

pirenuri

Üye
Haber için teşekkürler klavyeli bir telefon olacağı belli zaten ama içinde ne yüklü olur acaba? Büyük ihtimalle symbian

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
windows yüklü klavyeli telefon gelmesin mi bide :aha:

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Symbian ile üretilirse baştan kaybeder. O yüzden tahminimce WP8 işletim sistemi ön yüklü olarak gelir. Bence telefonu biraz daha şık yapar.

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimalle S40 olacak wp8 zaten olamaz

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bana öyle geliyor ki Asha ailesine yeni bir üye gelecek. Symbian değildir diye düşünüyorum. Nokia bu aralar WP8 ve S40'a sardı. Symbian olursa baştan kaybeder zaten. Ashalar söylendiği kadar da kötü değil. F/P açısından iyi olanları da var. Örneğin Asha 303... Nokia'nın yeni telefonunu merakla bekliyoruz.

pirenuri

pirenuri

Üye
S40 bir symbian ürünüdür zaten ama Nokia artık s40 ları üretiyor sadece . Ordaki S harbi symbian

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
herhalde s40 yüklüdür yarını bekliyelim bakalım nasıl bir telefonmuş

MrExpert

MrExpert

Üye
Saçmalamasınlar da :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt