• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 207 ve 208 için ilk tanıtım videoları geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Köklü cep telefonu üreticisi firmaların başında gelen Nokia, son dönemde ilgisini akıllı telefon pazarına yöneltmiş olsa da düşük fiyatlı özellikli cep telefonu sunmayı ihmal etmiyor. firma iki yeni cep telefonu modelini duyurdu. Firmanın yeni cihazları Nokia 207 ve Nokia 208 olarak adlandırılmış. Ayrıca Nokia 208′in çift sim kart desteğine sahip versiyonu Nokia 208 Dual SIM de satışa sunulacak.

Nokia 207 ve Nokia 208 tamamen benzer donanım özelliklerine sahipler. Aralarında ki tek fark Nokia 207 de kamera bulunmazken, Nokia 208‘in 1.3MP kamera ile geliyor olması.

Diğer taraftan, ortak teknik özellikleri ise 2.4″ büyüklüğünde 240×320 piksel çözünürlüğünde TFT ekran, 64MB sistem belleği, 256MB dahili veri kapasitesi. microSD kart ile arttırılabilir veri kapasitesi, Bluetooth 3.0, 1020mAh batarya olarak belirtilebilir.

Nokia 207 ve Nokia 208 hakkında ilk tanıtım videoları da geldi. Bu videolara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[video=youtube;SPqhxxhomLA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SPqhxxhomLA#t=0s[/video]

[video=youtube;fcDJ3cBRLUM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fcDJ3cBRLUM#t=0s[/video]

umitgul18

umitgul18

Üye
Nokia'nın hayata kalma çabaları :s

messevim

messevim

Üye
aslında güzel telefonlar. Bu özelliklere bu batarya ...

HAM ZA

HAM ZA

Üye
telefon be :D

MaxipmaN

Üye
çok güzel :ehe

fk555897

fk555897

Üye
Özellikleri kötü ama tasarımları güzel.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Berbat (tasarım hariç) :ehe

OozyStaw

OozyStaw

Üye
yeni alt segment telefonları çok hoş oluyor tasarım olarak :kıskıs:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
herkes akıllı telefon alacak diye bir şart yok nokia giriş seviyesini elinde tutarak çok iyi yapıyor

• Beğen
Tepkiler: PureFood
sekajmer

sekajmer

Üye
ben mi yanlış okudum yoksa 256mb ram mı var ?

Legendary.

Legendary.

Üye
nokianın ayakda durma çabaları :D :D

sekajmer

sekajmer

Üye

Lumia 610 da da 256 varda dedin noluyor

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Nokia 206 slıcam iyi mi ?

sekajmer

sekajmer

Üye
Lumia dan iyi

achambo

achambo

Üye
kamerasız en iyi telefon olmaya aday nokia 207:D

Invoke

Invoke

Üye
Nokiayı ezmişsiniz ayakta kalma çabaları falan diye de yıllardır böyle telefonlar kullanılırdı, mesela babam işi gereği sürekli telefon kullanmak zorundadır ama ne internetle ne de başka bir şeyle işi olmaz, tek ihtiyacı evdeki telefonun küçük ve taşınabilir olanı.

Bence iyi yapıyor nokia bunları bırakmamakla.

achambo

achambo

Üye
aslında yurt için alabilirim kameralı telefon yasak ama kaçak götürcem e7 yi:D:D

lolaman

lolaman

Üye
Ayakta kalmak ile ne alakası var ayakta kalmak istese koyar telefona 2gb ramı koyar en baba işlemciyi fiyatını da diğer markalara oranla düşük verir al sana ayakta kalma çabası.Burada nokia yı takdir etmek gerek.Sonuçta telefonu sadece alo deyip mesajlaşmak için kullananlarda var.Boşuna neden 2 milyar verip yeni telefon alınıyor?Hatta bazıları telefona 2 milyar veriyor hiçbir özelliğini kullanmıyor sadece alo diyor mesajlaşıyor.Hadi oyunda oynarsın onu da oynamak için illa 2 milyarlık makina gerekmiyor değil mi?

Üst Alt