Nokia, 12 Nisan tarihinde Londra'da etkinlik düzenleyecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
Nokia, 12 Nisan tarihinde Londra'da etkinlik düzenleyecek
Finlandiya'nın mobil iletişim devi Nokia'nın, 12 Nisan tarihinde, Londra'da ''Symbianlı akıllı telefonlarda ne gibi yenilikler olduğunu keşvedin'' sloganıyla dikkat çeken bir etkinlik düzenlemeye hazırlandığı ortaya çıktı.
Şimdiden geri sayımın başladığı etkinlikte ne gibi sürprizlerle karşılaşacağımız gizemini korumakta. İnternete daha önceden hakkında teknik detaylar ve fotoğraflar sızdırılan E6-00, X7 lanse edilebilir, güncelleneceği iddia edilen Symbian arayüzü sergilenebilir, Finlandiyalı üretici 2011 yılı yol haritasını gösterebilir. Bazı görüşlere göre belirttiğimiz ihtimallerden ikincisi ağır basmakta. Her zaman olduğu gibi bekleyelim ve görelim.

kaynak:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
keşke bütün symbianlara güncelleme gelse ve güncelleme hack içerse:ehe:ehe hatta hacklemek artık garanti dışı bırakmasa.nokianın satışları ikiye katlanır...

sh0ck

sh0ck

Üye
Ve benim için dönüm noktası olacak.

hoss

hoss

Üye
millet çift çekirdeklere gecti nokia hale fason cihazlar cıkaracakk

accman

accman

Üye
umarız tatmin edici haberler gelir..

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
benim için de dönüm noktası olabilir

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Son şans...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
umarm mtlu haber gelir toplantidan :D

SilentOne

SilentOne

Üye
inşallah :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Türkiye saatiyle 08.00'ı merakla bekliyorum.

aagkn

aagkn

Üye
herkes son şans vermiş s^3 bakalım ne olacak :)

k4nun1

k4nun1

Üye
nokia 1 ghz tellere geçsin bizim tellere verdiğimiz para patlasın adamlar yapıo aga görcez bakalım yarında bişiy çkmssa toplantıdan bnm için nokia biter

Uruloki

Uruloki

Üye
twitterda bir adam var yazdıkları şunlar N8-01 üretildi şu an elimde 1ghz çift çekirdek işlemci var 1 gb ram 4.5inch ekran qHD bu arada clear black dipslay biri dediki bizi düdükleme filan adamın dediği şu merak etme çok yok yakında fotoğraflarıyle kanıtlıcam oldu bana güven diyo şimdi bende sallıcaktım adama ama birde başka güvenilir kaynaktan aldığım bilgiler şöyle C9 E6 X7 N8-01 tanılcak ve yeni arayüzün fotoğrafları verilcek

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Bu nokia symbiani bırakacak gibi görünmüyor ama kullanıcılar artık nokiayı bırakacak gibi görünüyor......

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
bence arayüz den cok herkesin de istediği gibi nokia internet tarayıcıyı ve oyunlara daha ağırlık verirse herkesi memnun edeceğine inanıyorum yoksa benim n8 de baksa kusur göremiyorum

Starsley

Arayüz değişsin bana yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt