O zaman ya lumia yada iphone alacaksin kardeşim Google kendisi söyledi 16ay mi ne güncelleme vercez artik 6 da ciksa 16 ay içinde alacak ama 4.4 den başka da gelmesse 4.4 de kalacak ama lumialar 2016 ya kadar güncel kalacak ayrıca iphoneu da iphone 4 den beri biliyorsunNexus 5 alsam bayabi aldigim gibi gitmesi lazim garanti blzulmasin diye ama lumialarda da gelecek nasil onu bilmiyorum aldigim makineyi 3 4 sene universite bitene kadar agiz tadiyla kullanmam lazim

Karsilastirmadim da nexusu eledim suanda onun yerine G2 alirimHiç üçünü yanyana koyup karşılaştırdın mı? Eğer karşılaştırmadıysan denemeni tavsiye ederim. Karar vermen kolaylaşıyor.
5s vatanda 2150 miydi yoksa 2099 muydu neydi 1020 de 1999 pek fark yok benim kullanim surem ve ihtiyaclarimin tamamini karsilamasi lazim zaten haziran yada temmusta alcam diser bi 100 daha
İphone 5s den başka bir telefon olmaz iphonede hem cıksa dıyelım bıyat dan dolayı alınmaz hem senede 1 guncelleme olsa 5s 4 sene rahat guncelleme gelır ama suan bunları dusunmek erken alacagın gune 15 gun kala bakmalıSenin alacağın zamana kadar daha ne cihazlar çıkar,kendini bu cihazlarla sınırlama bence