Telefon Tavsiyesi Nokia 1020 Nexus 5 yada iphone 5s

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
Haziran'a kadar yeni telefonlar tanıtılacak o zaman tekrar karşılaştırma yaparsın ama üçü arasından 5S derim ben.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Kamera buyuledi lumiani beni ama suanda vir video izledim s4 5s 1020 karsilastirmasi temple runa ucunde ayni anda basinca en son lumi a aciyor 5s ise digerlerinden 20 saniye once aciyo nerdeyse

phasan

phasan

Üye
Kamera buyuledi lumiani beni ama suanda vir video izledim s4 5s 1020 karsilastirmasi temple runa ucunde ayni anda basinca en son lumi a aciyor 5s ise digerlerinden 20 saniye once aciyo nerdeyse
5s iphone 5 den bır kamara farkı ve oyun performansı var hem buzamanda ben olsam kamarada mp bakmam cozunurluge bakarım sonuçta resım buyudukce netlık bozulmamalı

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Cozunurluklerini bilmiyorum ama baya iyi duruyo

SheFy

SheFy

Üye
En son lumia açması oyundan kaynaklıdır. Wp8 in hızı androidden hızlı olduğunu herkes kabul ediyor. 5s alabilirsin. Fotoğraf hobiyse 1020 de olabilir. Şahsen banada karizmatik geliyor lumianın tasarımı. S4 te önerniyorum. Artık 2 yıldır samsungun çıkardığı tüm telefonlar aynı tasarım. Hiç bir çekiciliği yok. Eğer android alacalsanda bu samsung olmamalı

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bende o yuzden nexus demistim ama bu guncellemeleri sadece 16 ay veriyosa nexus bastan kaybeder zaten herkes gumcelleme diye nexus aliyor aksi halde

Android G2
5s
1020 veya 929 tabi turkiyeye gelebilirse bu ucunden biri

Üst Alt