Noki 5800 arıza

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayalletx

hayalletx

Üye
    Konu Sahibi
Noki 5800 arıza
Merhaba yeni bir 5800 aldım Bluetooth calışmıyor cihaz acılmadı diyor.
2.Radyoyu acıyorum telefon donuyor
3.Kulaklıktan ses azz geliyor
Hart format attım virustendir diye gine düzelmedi.
Bu knu hakkında ne yapmam lazım veya bu sorunlarla karşılaşan var mı??
help me
:bilmm

ve78el

ve78el

Üye
telefonu sen sıfır mı aldın 2. el aldıysan bole olur sıfırlarda olmaz bole bişi olsa bile garantiye gonder bluethooth çalışmıyorsa zaten kesin gönder.ya bu sıfırr olamaz kesin 2. eldir

black war

Üye
:vur2 el olmasına gerek yok bu telefon sorunlu telefon arkdş 3 gün önce aldım tuş kilidi tuşu bazen leri açılırken titremiyor bilen warsa acil yardım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vur

har3

har3

Üye
5800 express music mi normal 5800 mı kardeş?

kartal158

kartal158

Üye
bnce garantiye ver

mahirii55

Üye
aynı sorun bendede var arkadaşlar.telefonun bluetooth u açtığım zaman işlem gerçekleşemiyor diyor.radyoyu açtığım zaman telefon donuyor.ama ben telefonu aldığım zaman her şey normaldi.4-5 ay önceki güncelleştirmemden sonra oldu ne olduysa.

sermetmmm

Üye
5800 rım bazen ekranda birden çizgiler çıkıyor telefon kendi kendine kapanıp tekrar açılıyor genellikle internetteyken oluyor acaba sorun nedir?

nabolant

Üye
evet arkadaşım bendede oluyor ekranın yanında çizgiler çıkıp resetleniyor sonunda, bazende bir uygulama çalıştırırken donup kalıyor ,radyo desen küllüyen sakat dogru dürüst çalışmıyor
ver:51.06

naber-dostum@

Üye
arkadaşlar bulutut açmamasının sebebi bort değiştir kurtull :D

----------Eklendi @ 23:01:05 ---------- Yazıldı @ 22:58:47 ----------

genelde bordun içinde oluyo bulutut paneli bendede wardı arıza ama ben telefoncuya değiştirttim 150 tlye kurtuldm tamamen borttt

----------Eklendi 25.06.2011 @ 00:44:23 ---------- Yazıldı 24.06.2011 @ 23:01:05 ----------

benim 5800 da aynıydı bulutut modülü değiştirin babam telefoncu uğraştı ve buldu bulutut modülüü telefonum olduu:bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt