Nokai 6120c Yazılım Silme-Yükleme-Geri Dönme?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
Nokai 6120c Yazılım Silme-Yükleme-Geri Dönme?
Nokai 6120c Yazılım Silme Yükleme? başlıktanda anlaşılacagı gibi. yazılımı silmek istiyorum. yüksek bi yazılım yukledim telefona eski yazılımına nasıl geri donebilirm. yeni attıgım flashta kamera için desteklenmiyor diyor. navifirm ile yazılımları indirdim bikaçını denedim eski sürümü de denedim olmadı. benim yapmak istedigim eski yazılıma geri donmek. bunu nasıl yapabilirim? bu konuda yardımınıza ihtiyacım var şimdiden önerilerinizi bekliiyorum..

----------Eklendi @ 22:38:47 ---------- Yazıldı @ 22:37:37 ----------

Phoneix in son sürümü ile yuklemeye de çalıştım sonuç olumsuz hata veriyor olmuyor..

'h716043'

'h716043'

Üye
en son yazılım 7.20 gayet stabil hiç bi sorun yok hatta daha hızlı

prdtr922

Üye
aynen :-)

ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
nasıl eski yazılımı yükleyebilirim diye konu başlığında da belirttim.. Ben daha yükseğini türkiyede olmayan Yazılım sürümünü yükledim 8li bişiydi.. Türkiyede olan son sürüm 7li olabilir ama yüklemede hata veriyor.. Hem hepsinden geçtim diyelim ki eski yazılıma geri dönmek istiyorum biliyorsanız bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..

----------Eklendi @ 03:13:02 ---------- Yazıldı @ 03:11:54 ----------

ayrıca sırf yorum olsun diye de yorum yazmayalım..

prdtr922

Üye
bak kardeşim eger telefonunu eski yazılımı atmak istiyosan blue nokia com. Diye bi site var oraya git ordan telefon modelini seç dosyanı indir phoenix veya jaf la yükle

'h716043'

'h716043'

Üye
bunun cfw mod olanı var

ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
dosyaları indiriyorum yükleme de hata veriyor.. Cfw mod rastlamadım hiç duymadım da..

'h716043'

'h716043'

Üye
burda var ben yukledim jaf ile ama dili ispanyolca o yuzden tekrar sildim

son olarak sen blue-nokia dan 7.20 sini indir sonra onu jaf ile tele yukle unutma tel kapalı olacak

ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
ya dili hallederim de ben jaf kullanmayı bilmiyorum daha dogrusu denemedim onla.. phoenixle denedim yazılımı da navifirm'den cektim.. 7.20yi verdigin adresteki link silinmiş ispanyolca olan orada da yok.. bu arada yardımların ve ilgin için tşk ederim kardeş.. bide jafla denemeye calısacam.. bakalım nasıl olacak..

'h716043'

'h716043'

Üye
silinmedi belki üyeliğin yok ondan olabilir bide jaf kolay win7 ye uyumlu değil ama sen onu sağ tıkla özellikler de sonra uyumluluk var onu xp seç öyle olur
Adresler

www.maxicep.com/symbian-s60v5-siste...e-64-bit-sistem-uzerine-kurulmasi-377986.html

----------Eklendi @ 07:05:25 ---------- Yazıldı @ 06:57:06 ----------

orjinali için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt