van_hoijdonk
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
walla kırmızı yazıları okuyunca sana kızacaktım...Allah tan böle düşüncelerın yokmuş..benım için sıradan bigün..elbetteki yenı yıla girmek güzel bişi..ama bunu içkiyle falan kutlamanın ne manası var...sacma bnce sizde içmeyin o gece be arkadaslar...su sehitlerimiz için içki içmeyelim o gece lütfen.....
Ülkemizde noel ile yılbaşı karıştırılıyor. Noel hristiyanların bayramıdır ve 24 aralığa denk gelir. Ama ülkemizde maalesef yılbaşına noel deniyor.
ewet noel yılbasımıdır deilmidir..bnde bu celışkıdeydım hep..ama öğrendımki deil...yani abartmaya gerek yok hiç ....keske o gece cok az içki satılsa yaa
Noel (Noel Günü veya Noel Bayramı), Hristiyanlar tarafından mesih olarak kabul edilen İsa'nın (Nasıra'lı İsa olarak da bilinir) doğum gününün geleneksel olarak kutlandığı yıllık tatildir.. Noel’de, İsa'nın doğum günü kutlamasıyla birlikte çeşitli âdetler de yerine getirilir.
Quattro'ya tamamen katılıyorum. Ayrıca, ssker yası ile içkinin ne alakası var? Ha dersiniz ki eğlenceyi abartmayın, olur. Ama içki içmemek ile asker yası tutuyormuş gibi görünmek saçmalık.
için arkadasım ozaman ne diyeyım...ama görüyoruz içkinin getirdiklerini yani..içtikten sonra eğlenti abartılıor...bide bız turk milleti olarak böleyız..sözüm meclısten dısarı ama mitinglere katılırız falan fılan ertesi gün hersey dewam eder...ben kendı adıma konusayım ozaman arkadaslar ben ıckı ıcmıyorum yılbası gecesi...zaten normaldede hiç içmem...aranızda ıcmek ısteyenler vardır saygı duyarım..terörle yılbasınıda karıstırmadım ben sadece bı önerıydı.....quatro sana kımse karsımasın kardesım tamam zaten karsımıyorda...gönlün el were were iç içkini..afiyet olsun hatta .....
quatro sana kımse karsımasın kardesım tamam zaten karsımıyorda...gönlün el were were iç içkini..afiyet olsun hatta .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?