Nobre Artık Beşiktaşlı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jeacona

jeacona

Üye
    Konu Sahibi
Nobre Artık Beşiktaşlı
iyah beyazlılar transferde yılın bombasını patlatarak, ezeli rakibinin Brezilyalı oyuncusunu renklerine bağladı. Büyük bir gizlilik içinde yürütülen transfer dün resmi olarak gerçekleşti.

Şok etkisi yarattı

Beşiktaş transferde yılın bombasını patlattı. Siyah beyazlılar ezeli rakibi Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Marcio Nobre’yi renklerine bağladı. Büyük bir gizlilik içinde yürütülen transfer dün ortaya çıktı. Lig bittikten sonra aynı formayı giydiği üç takım arkadaşı Alex de Souza, Fabio Luciano ve Marco Aurelio tatil için ülkesine dönmesine karşın, Türkiye’de kalan golcü futbolcu, dün Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra siyah beyazlılar ile sözleşme imzaladı.

Tigana istedi

Kupa finalinde Beşiktaş’a kaybettikten sonra ligin son haftasında da Denizlispor’a takılarak şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe, en önemli oyuncusunu rakibine kaptırdı. Sarı lacivertli takımda kiralık sözleşme karşılığında 1.5 yıl forma giyen ve attığı gollerle taraftarların sevgilisi durumuna gelen Marcio Nobre, Jean Tigana’nın isteği üzerine transfer edildi. Sarı lacivertli camiada büyük şok etkisi yaratacak olan transferi gerçekleştiren Beşiktaş, sambacının kulübüyle de anlaştı.

Kleberson bitirdi

Nobre’nin Beşiktaş’a transferini Murat Aksu bitirdi. Kıvanç Oktay’dan boşalan Futbol Şubesi Sorumluluğuna getirilen Aksu’nun önerisini olumlu karşılayan Tigana’nın "Sergen’den daha yararlı olur" sözleri üzerine harakete geçildi. Bu süreç içinde vatandaşı Kleberson’un da önemli rol aldığı bildirildi. F.Bahçe yönetiminden transfer ile ilgili herhangi bir adımın atılmaması üzerine Beşiktaş’ı tercih eden Nobre tatil için hafta sonunda ülkesine gidecek.

gknky

gknky

Üye
iyi iyi iyi çok iyi

hayırlısı neyse o olsn bence . ... . bjk ye faydalı olur inşallah

Salihyet

Salihyet

Üye
içinde FB aşkı olan futbolcularımız var onlar bize yeter! Van hooijdonk isteseydi bütün büyüklere giderdi nobre artık bizden çıkmıştır diyecek bişey yok yakıştıramadım nobreye.

ABC

ABC

Üye

yitik savaşçı

Üye
Nobre, Nobre, Nobre, Nobre; Beşiktaşlı Nobre...

DaRKoRaNGe

Üye
Nobre iyi oyuncu,iyi bir golcü

BeŞiKTaŞ ' ımıza hayırlısı olsun..

hidayet

hidayet

Üye
bjk forması yakışmış nobre'ye

Salihyet

Salihyet

Üye
o taraftar ona bu formayı kefen haline getirmezse tabi
ama bunu iyice düşündüm aslında Fenerbahçe için iyi bişey çünkü tanıyoruz tanıdığımız adamdan gol yemeyiz diye düşünüyorum.

yitik savaşçı

Üye
Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den başka 16 rakibi daha var...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
Fb şampiyonlar ligini düşündüğü için nobreyi bıraktı bu gayet doğal zira nobre avrupa standartlarında bir golcü değil tel tel döküldü şampiyonlar liginde. ama türkiye liginde iş yapar nobre ona sözüm olmaz.

Salihyet

Salihyet

Üye
eh doğrusun vallah.

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
hayırlı plsun nobre türkiye ligine göre süper santtrafor ...,,,.,.,.,.

Caine

Caine

Üye
türkiyede en beğenmediğim santraforlardan biri. kup kuru bir adammm. fenerbahçe yönetimi o kadar afedersinzi ama enayi değilki elinden kacırsın. nobrede kadroda tutulmayacağını öğrenince gidip bjkye hemde süper bir paraya imza attı. bjkye yakıştıramadım vallahi. nasıl bu hataya düştüler anlamadım ki
hayırlısı olsun ne diyelim.

yitik savaşçı

Üye
Ben Beşiktaş'ın kalan yabancı kontenjanını nasıl dolduracağını merak etmeye başladım... Tigana Avrupa'yı düşünmüyor gibi..

Salihyet

Salihyet

Üye
tigana hiç bir şekilde avrupayı düşünmüyor düşünseydi nobre değil wiltord alınırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...