NobLe Farkıyla: Bataryanızı 1-2 Gün Daha Uzun Süre Kullanın ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdemefe

erdemefe

Üye
arkadaşlar elektronikle uğraşan birisi olarak çok saçma birşey olduğunu söylüyorum bu arada patlama falanda olmaz elektrik kaçağı desen 3.6 volt en fazla kaçacağı oda dilini bile gıdıklamaz ama çok saçma bir yöntem

bu yöntemi söyleyen arkadaşın şarj aleti yok heralde :D

yasirarslan

yasirarslan

Üye
TeHLiKe

safakk

safakk

Üye
arkadaşlar elektronikle uğraşan birisi olarak çok saçma birşey olduğunu söylüyorum bu arada patlama falanda olmaz elektrik kaçağı desen 3.6 volt en fazla kaçacağı oda dilini bile gıdıklamaz ama çok saçma bir yöntem

bu yöntemi söyleyen arkadaşın şarj aleti yok heralde :D
sanki elektrik kaçağı illa insanı çarpması mı gerekir telefonada zarar verir;)

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
yorumları okudum,denememeye karar verdim!..

in_dream

in_dream

Üye
telefonumun hışır olmasını istemem , :D

bora006

bora006

Üye
Bu şekilde bantla sararsanız bataryada zaten var olan ısınma sorununu daha ileriye taşırsınız. Aşırı ısınma sonucu bomm, elinizde cebinizde patlar. Dikkat edin derim. Sevgiler.

ahmet7280

Üye
şaçma bı yola benzıyor

212men86

212men86

Üye
Boş İşler Şarj Makinenizi Benim Gibi Yanınızdan Ayırmazsanız Sorun Halloluyo... Patlar Matlar Alimallah...

ufuk023

Üye
kayış kopmuş olmalı bunu yapmak için patlama riski var ve niye bataryaya böyle bir zarar vereyim tertemiz 5 gün kullanıyorum zaten değmez kardeş yenisi kaç kuruş ki bunun.

ahmett394

ahmett394

Üye
ya niye ugraşacamda orjinali bozulmasın herşeyi orjinal olarak kalsa daha iyi olur

kaan0

kaan0

Üye
valla ben n81 kullanıyom batarya bozulursa..... 100 ytl batarya

carlos3x

carlos3x

Üye
bunun mantığı ne olabilir onu merak ettim arkadaşım, nerden aklına geldi vahiylemi indi tövbe haşa :)

erhanokur

erhanokur

Üye
Ya boşverin bi iki gün daha dayanacak diye orjinal bataryayı riske atamam sanki dağdamı yaşıyoruz bu kadar üşengeç olmamalıyız şarj makinesi var nede olsa :D

oparatör

Üye
bir bilimsel açıklama olması gerkmezmi ???

narkoz1907

narkoz1907

Üye
saçma bir şeye benziyor 2 gün az dayanır şarja takarım cok mu zor?

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
iyide o onun düşüncesi saygı duymak lazım dalga geçmek değil o öyle yapsın siz böyle bu kadar basit uzatmanın anlamı yok demekki risk almayı yeni şeyler yapmayı seviyor....ve sizinle paylaşmak istemiş.emeğe saygı.ama denemicem bataryama sürekli küfür etsemde az dayanıo die denemem.

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Ben asla öyle bir şey yapmadım,yapmam da çünkü olabilir de olmayabilir de garantisi yok...:naughty: Şaka bi yana bu olayı deneyen arkadaşlarım war diyorsun arkadaşların telefondan anlıyor mu teknik bilgisi war mı bunu bilmiyoruz...

b_akkaya09

b_akkaya09

Üye
arkadaşım bırakın valla yaa ne bozacaz orjinal pili :) zaten telefondaki orjinal pilim bozulmuştu 1 al kadar önce.birde yeni telefon.gittim orjinal pil aldım 2 tane biri yedek olarak.80 yetale ellerimden öptü:ehesakın aman arkadaşlar yapmayın.gidip yedek pil alın en güzeli:oke:

sametugba

sametugba

Üye
alla alla ne alaka yahu bence bırakın bataryanız olduğu gibi kalsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt