NobLe Farkıyla: Bataryanızı 1-2 Gün Daha Uzun Süre Kullanın ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NobLe

NobLe

Üye
    Konu Sahibi
NobLe Farkıyla: Bataryanızı 1-2 Gün Daha Uzun Süre Kullanın ..
bataryanızın dış yüzeyindeki kabı sökün ama dikkat edin zarar vermeyin sonra para bandıyla hava almaycak şekilde boşluk bırakmadan sıkıca bi kaç kat sarın ama dikkat edin açık bir yer kalmasın özellikle uç kısımlara çok dikkat ! bu şekilde bataryanız 1-2- gün daha fazla dayanır denedim daha doğrusu tamamiyle bana ayit bir yöntem sonuçları yazın lütfen .......

• Beğen
Tepkiler: mamucon, wolf_34 ve Lord_oF_Dark

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
deneyecem patlamaz elimde inş.

NobLe

NobLe

Üye
    Konu Sahibi
hayır patlamaz arkadaşım bunu deneyen arkadaşlarım var çünkü..!!!!:oke:

mAd_girL

mAd_girL

Üye
bataryamın sağlam kalmasını tercih ederim.

xkadir61

xkadir61

Üye

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
boşver ya bunları 1 2 gün dayansın diye riskli işlere girmemek lazım

eren6523

eren6523

Üye
bataryanızın dış yüzeyindeki kabı sökün ama dikkat edin zarar vermeyin sonra para bandıyla hava almaycak şekilde boşluk bırakmadan sıkıca bi kaç kat sarın ama dikkat edin açık bir yer kalmasın özellikle uç kısımlara çok dikkat ! bu şekilde bataryanız 1-2- gün daha fazla dayanır denedim daha doğrusu tamamiyle bana ayit bir yöntem sonuçları yazın lütfen .......

boşa bataryamı harcamayım :D bunu yapınca hadi telefonun arka kapağı kapanmazsa :D napcaz o zaman

mservank

mservank

Üye
Kesinlikle denemenizi tavsiye etmem batarya bu riskli işler

Dampierre

Dampierre

Üye
pil veya batarya gibi şeyler şıkışınca daha fazla dayanıyor çünki eskiden uzaktan kumandalı arabamın pili bittiğinde pilleri sandalyenin altında eziyordum 15 dk daha oynayabiliyordum :utan

schumici

schumici

Üye
bataryamı orjinalken daha çok seviyorum

snacker

snacker

Üye
30 ytl çok deilmi kardes.original nokia battery mi

carismic

Üye
hocam bu işin altında bir mantık yatmıyor gibi geldi bana... ısı desen olamaz. ısınan pilin performansı düşer..

Atakan

Atakan

Üye
yararlı bir bilgi saol ama orjinal olmadıkça denerim

bidibidi12

bidibidi12

Üye
neden 30 40 ytl lik bataryamı tehlikeye atmakdansa yedek batarya taşıması daha kolay....
araştırman için teşekkürler arkadaşım...

nightdragon35

nightdragon35

Üye
1 2 gün için degmez .en iyisi orjinal kalması:)

safakk

safakk

Üye
ya git be kardeşim ya öyle şey mi olur sonra elimizde patlayınca hasarı sen mi karşılayacaksın yada elektrik kaçağında yine bize yada tele zarar geldiğinde sen mi karşılayacaksın arkadaşalar bence hiç denemeyin sonra servis kapılarında sürünmeyin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt