NL820 vs NL920 | OIS Video Kapışması !

Konu Sahibi
NL820 vs NL920 | OIS Video Kapışması !
Nokia Lumia 820 ve Nokia Lumia 920 Video Performansları

Nokia'dan gövde gösterisi gibi video.Nokia Lumia 820 ve Nokia Lumia 920 bildiğiniz gibi şimdilik Windows Phone 8'li Nokia Lumia serisinin en üst iki cihazı.Ve bu cihazların kasisli yollardaki optik görüntü sabitleyicisine sahip kameralarından güzel videoları sizlere sunuyoruz.Sürprizlere hazır olun!

İyi Seyirler

[video=youtube;lx3lTxWp9W0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lx3lTxWp9W0[/video]

Aynı videonun ters sırayla çekilmiş ve karşılaştırmaya daha dürüst bir hava katan videosu

[video=youtube;plh4vRYcjBM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=plh4vRYcjBM[/video]

Sizce bu kapışmanın galibi Nokia Lumia 820'mi yoksa Nokia Lumia 920'mi?Yorumlarınızı bekliyoruz

Tepkiler: OttomaN TigeR ve ardacumhur
Konu için teşekkürler kardeşim. Lumia 820 görüntü sabitlemede daha başarılı

Konu için teşekkürler.
L820 Bariz üstün gibi geldi.

820 de ois varmı ya ben yok diye biliyorum

nanotex

Üye
820 daha çok ışık alıyor belli.

820 ile 920 yi videoya yanlış yazmış olmasınlar?

Toros542

Üye
Valla gözlerim beni yanıltmıyorsa L820 daha iyi kayıt özelliğine sahip görünüyor.

820 im var diye söylemiyorum ama 820 fark edilir derecede daha iyi kayıt yapmış...

Burada bir bit yeniği var bence o ne öyle yahu sanki s4-3 gibi çekmiş lumia 920 çok sallanıyor.böyle olmaması lazım

serinaga

Üye
Gerçekten L820'nin video performansı daha iyi, bunu kendi çekimlerimde de gördüm, Lakin L920 ile kıyaslama şansım olmamıştı ... Ancak fotoğraf çekme konusunda L920 şüphesiz daha başarılı ...
Paylaşım için teşekkürler bu arada ...

L820 de PureView varmı ki

Benim bildiğim o özellik yok ama geri kalanlar bunlar --->8 MP, 3264 x 2448 piksel, otofokus, Carl Zeiss Tessar lens, F2.2 çift LED flaş, coğrafik konumlama, video 1080p@30fps, ikinci VGA kamera

920ninde bunlar --->8 MP, 3264 x 2448 piksel, Carl Zeiss optik, optik imaj stabilizasyon, otofokus, LED flaş, PureView teknoloji, coğrafi konumlama, video

OozyStaw

Üye

920 8.7 piksel

Açık hava video pefornansı gerçekten iyi ama 920 yi geçeceğini beklemiodum

bu video da var bişi sanki ois 820 de var 920 de yok aksıne tam tersı ois 920 de var 820 de yok

Arkadaşlar bende 820 kullanıyorum video performansı çok iyi. Ancak 920 nin daha iyi sanıyordum. Belkide öyledir , videoda terslik olabilir.