iyide drop test değilki bu . bu testleri nasıl ayarlıyorlar bilmiyorum da insanları çok iyi kandırıyorlar. uzaya göndermeler suya sokmalar eldivenle telefon kullanmalar reklam kokan hareketler bunlar : ) hepsi 2 metreden ekran üstü yere düşmeye bakar sonra puff : )

Dediğine inanmam telefonum o sertlikte dustu ve aynı yukseklikten arkadasımın s3 benzer zemine dustu tuz buz oldu ,
Ekran suan sapasağlam Nokia bu HTC ye Samsunga benzemez![]()

820 ' de gorilla glass olmadığını biliyorsunuz değil miBen sırf o yüzden lumia 920 aldım.
Biliyoruz tabiki ama sağlam ekranı var 
Dediğine inanmam telefonum o sertlikte dustu ve aynı yukseklikten arkadasımın s3 benzer zemine dustu tuz buz oldu ,
Ekran suan sapasağlam Nokia bu HTC ye Samsunga benzemez![]()
buda mı gol değil : )))
şaka bir yana tabiki her düşüşte telefonlar hasar alsa insanlara telefon dayanmaz hatta dediğin doğru gözümün önünde 40 cm den düşen s3 ekranı çatladı ama bu düşüşler her telefon için potansiyel tehlike . Ara sıra okuyoruz ekranı çatlayan 820leri 920leri yani olmayacak birşey değil : ) Bu arada benim htc geçen ay çakıl taşlı bir yere düştü ekran üzerine sonra sekti kasa üstüne düştü. Sağ üst köşeden ezildi kasa ama ekranda kılcal çizik bile olmadı. Şans işi kısaca : ) Bu sefer bir teşekkür bekliyorum senden hahah : )
Surekli dusuyor spor yaparken denedim olmadı tekrar 820 mimi aldım yoluma devam ettimTeşekkür ??
Dediğin gibi forumda ben 820 için 2 3 kez gordum ekran kırıldı su oldu bu oldu , Bu arada ezilme bile yok ekran arka kapak sapasağlam Bu arada bu birkez başıma gelmedi telefon mermer , beton vb. çok yere dustu ,
Bu arada HTC 8S kulaklığı kulağıma sığmadıSurekli dusuyor spor yaparken denedim olmadı tekrar 820 mimi aldım yoluma devam ettim
sende ne fanatik çıktın arkadaş : ) güle güle kullan ne diyeyim haha : )
htc çoğu telefonuna o kulaklığı koyuyor sadece 1-2 modeline beats kulaklığı koydu . ama telefonda beats olduğu için 40-50 liralık mütevazi ama sağlam bir kulaklıkla kaliteli sesin doruklarına çıkarsın yada 820 ile türk sanat müziği ve muadilleri ile keyif yaparsın : )))