Niye Her Forum Gibi Değil?...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Niye Her Forum Gibi Değil?...
Her forumda bir konuya mesaj yazıldığında konu sayfada en başa gelir? Niye burada da böyle değil. Böyle olunca da sürekli konu açılınca, açtığımız konu hep aşağıda kalıyor ve eski gibi duyuyor orada...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Burada da böyle zaten ...
Bir konuya mesaj yazdığınızda konu başa gelir . Tabi her bölüm de böyle değil . Siz nereden bahsediyorsunuz ?
Açarsanız biraz ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1961898' Alıntı:
Burada da böyle zaten ...
Bir konuya mesaj yazdığınızda konu başa gelir . Tabi her bölüm de böyle değil . Siz nereden bahsediyorsunuz ?
Açarsanız biraz ?
Cep telefonu bölümü için diyorum...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sanırım symbian program bölümünden bahsediyor gùncel programlar arka planda kalmasın diye en üstte kalıyor devamlı çokta iyi oluyor aslında

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mehmetce38™;1961933' Alıntı:
Sanırım symbian program bölümünden bahsediyor gùncel programlar arka planda kalmasın diye en üstte kalıyor devamlı çokta iyi oluyor aslında
Evet burası hakkında konuşuyorum. Ama yeni açılan konularda hemen geriye gidebiliyor. Bu yüzdende bakanlar, eski sayfalara bakmak yerine ilk sayfalara bakılıyor. Yorum yazılmış yazılmamış hiçbir değeri kalmıyor. Konu sürekli geriye gidiyor.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Tamam haklısınız yeni paylaşımlar geldikçe böyle oluyor ama misal 3 sene önceki konulara mesaj yazıldığında yeni konuları arka sayfalarda aramakta pek hoş olmaz değilmi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mehmetce38™;1961981' Alıntı:
Tamam haklısınız yeni paylaşımlar geldikçe böyle oluyor ama misal 3 sene önceki konulara mesaj yazıldığında yeni konuları arka sayfalarda aramakta pek hoş olmaz değilmi
Bu pek rastlanan bir durum olmaz.Sonuçta iyi konu sürekli üsttedir. Ama diğer türlüde konumuzu takip etmek çok zor oluyor. Sürekli profilden takip ediyorum. Biri soru soruyor.Sürekli ordan araştırıyorum. Bunu da yapmak biraz uğraştırıyor.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bende profilden takip ediyorum zaten konular karışık bölùmlerde tek tek bôlümlere girip bulmak çok zor size kolay gelsin iyi forumlar

Ozan

Ozan

Admin
Dosyalar bölümlerinde geçerli sadece bu durum.
Nedeni de en son açılan uygulama baslıgının en başlarda gösterilme isteğidir...

Bu sayede, her zaman en son paylasılan veya en son sürüm olan uygulamalardan , eskilere dogru sıralanmıs oluyor

Diğer bölümlerdeki gibi son mesajlara göre sıralatsak, 2006 yılında paylasılmıs bir program konusuna cvap yazıldıgında, daha eski sürüm olmasına ragmen üstlerde görünecek ?

Hangisi mantıklı bu durumda sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt