Nissan’ın Golf Rakibi Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Nissan’ın Golf Rakibi Geliyor



Inspiration konseptinden tasarım ipuçları alıyor olacak.
Nissan’ın küresel ürün planlama şefi Andy Palmer, markanın Volkswagen Golf’e rakip olmak için gün sayan yeni modeli ile ilgili bazı açıklamalar yaptı.



Önümüzdeki sene satışa sunulması planlanan aracın, 2012 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılmış olan Invitation adlı konsept modelinden tasarım esintilerine ev sahipliği yapacağını belirten Palmer sözlerine “aracımız için hiçbir bahane kabul etmeyerek işe başlayacağız, dinamizm ve kalite konusunda Volkswagen Golf’ü kesinlikle yakalamak zorunda” şeklinde devam etti. Ayrıca V-şekilli ön ızgaranın da aracın kaputunda varlık göstereceğinin altını çizen Palmer, ön yüz için ise “biraz sıradışı, biraz da keskin kenarlı” ifadelerini kullandı.



Nissan’ın yeni modeli İspanya’da üretilecek ve akıllarımızda “geçmişten bir şeyler uyandıran”, tanıdık bir isme sahip olacak. Henüz aracın ne zaman resmi olarak tanıtılacağına dair elimize ulaşmış herhangi bir bilgi veya detay bulunmasa da Eylül ayında düzenlenecek olan Frankfurt Otomobil Fuarı’nın halk ile tanışma için en uygun yer olarak görüldüğü düşünülüyor.
Volkswagen Golf gibi tüm dünyaya adını duyurmayı başarmış ve çok fazla kişiye aynı anda hitap edebilen bir araba yaratmak söz konusu olduğu için Nissan’ın işi son derece zor olacak gibi görünüyor. Ancak geçtiğimiz yıllara da şöyle bir göz attığımızda Nissan mühendislerinin becerisi ile Japon teknolojisini bir arada kullanarak imkansız görünen hedefleri bile gerçekleştirmek mümkün olabilir!
 

Benzer Konular

x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
349
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
522
x-scarface
x-scarface
Cevap
1
Görüntüleme
358
BYFECI
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
547
x-scarface


Üst Alt