Oğuzhan
Üye
O zaman gelsin birleşmeyen mesajlar
- - - Eklendi - - -
Olsun farkımız yok ha sen ha ben kardeşim![]()
onumuzdeki ay bol bol mesaj kasarsin 
O zaman gelsin birleşmeyen mesajlar
- - - Eklendi - - -
Olsun farkımız yok ha sen ha ben kardeşim![]()
onumuzdeki ay bol bol mesaj kasarsin 
Olmazsam duydun haydar bu adamın nickini değiştirecez
- - - Eklendi - - -
Yusuf kardeşime maxi astrolog rütbesi verelim bugün burç yorumlarını ben yaptım ama inşallah kızmaz![]()
CABBAR olacak
Aslında MisterPopo olmasını istiyorum da karşı çıkan arkadaşlar oldu 
Zaten değiştirmeye yer ArıyorumCABBAR olacak
![]()
Mister No yapabilirsin 
Bende değiştirmeyi düşünüyorum ama ben diğer nickimi koyarım değiştirirsemZaten değiştirmeye yer ArıyorumCABBAR olacak
![]()

Değiştirme bence abi
Bende değiştirmeyi düşünüyorum ama ben diğer nickimi koyarım değiştirirsem![]()

Olmazsam duydun haydar bu adamın nickini değiştirecez
- - - Eklendi - - -
Yusuf kardeşime maxi astrolog rütbesi verelim bugün burç yorumlarını ben yaptım ama inşallah kızmaz![]()

Ben olamadım daha![]()

Değiştirme bence abi![]()

Abi hem alıştık hemde ben nickini beğeniyorum
Niye kardeşim![]()

Bende değiştirmeyi düşünüyorum ama ben diğer nickimi koyarım değiştirirsem![]()
Ben değiştireyimmiİyi tamam güzel kardeşler değiştirmeyeyim o zaman![]()

Birşey derdim ama neysesahi bu arada hikmeti unuttum bak bu ay hikmet3636 da olabilir![]()

Sen bilirsin ama kardeşim bu isimde üye çok var sana özel bişeyler bulalım bence
Ben değiştireyimmi![]()

Haydarım girerim bir sözlük sitesine bende 3 kelimelik konuları açarım açmasına amaöyle deme yav adam her tarafta konu falan açıyo sürekli aktif![]()
Ben elimden geldiği kadar önizlemesiz konu açmamaya çalışıyorum.Aktiflik konusunda sözüm yok ama onun foruma yardım etmek için geldiğini düşünmüyorum.Adam sürekli yok mod olsam yok albay olsam yok ayın üyesi olsam diyor.Tamam herkes ister ama öncelik bence o olmamalı yani burda binlerce mesajın olması önemli değil bence.Sadece düşüncelerimi belirttim kimseye laf atmıyorum onuda belirteyimöyle deme yav adam her tarafta konu falan açıyo sürekli aktif![]()

Önerilere açığım abi
Sen bilirsin ama kardeşim bu isimde üye çok var sana özel bişeyler bulalım bence
- - - Eklendi - - -
Haydarım girerim bir sözlük sitesine bende 3 kelimelik konuları açarım açmasına amaBen elimden geldiği kadar önizlemesiz konu açmamaya çalışıyorum.
ama joker ismi bende çok özeldir aslında yani sadece joker olsaydı iyi olurdu