Ninja Saga Mod (Sınırsız Altın ve Token) v0.9.22

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ninja Saga Mod (Sınırsız Altın ve Token) v0.9.22
Önemli Not: Yaptığım araştırmaya göre bu modu yapan arkadaş artık vip olarak yeni sürüm modlarını paylaşacakmış. Yani ücretsiz olarak moda ulaşma imkanım şu an için yok gibi. Bu yüzden eğer dilerseniz bu konudaki sürümü deneyebilirsiniz. Eğer sorunsuzca oynayabilen arkadaşlar varsa konu kalmaya devam etsin; yok eğer çok fazla çalışmadığını belirten mesaj gelirse konu silinir.

Dosya winrar ile sıkıştırılmıştır. Tablet ya da telefonunuzda es dosya yöneticisi adlı uygulama ile içeriği görebilir ve apk dosyasını kurabilirsiniz.

Şu an için son versiyondur, S6500D'de sorunsuz çalışmaktadır. Eğer sık aralıklarla token harcaması yaparsanız oyun hata verebilir; ama mühim değil, tekrar oyuna giriniz. Buna ek olarak oyunda size sunulan petlerden (evcil hayvanlardan) herhangi birini alabiliyorsunuz; ama Pet Shop'tan çıkınca o pet de otomatik olarak siliniyor. En azından ben beceremedim. Oyunda en fazla 3 karakter oluşturabiliyorsunuz. Ben üçüncüsünü defalarca oluşturdum ama her seferinde siliniyor otomatik olarak.

Yani kısaca en fazla 2 karakterle oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

Son düzenleme:

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Paylaşım için teşekkürler hocam. :)

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım :)

zaferah

Üye
Aynisi paylasildi zaten

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
teşekkürler

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aynisi paylasildi zaten

"Android Oyunlar" bölümünde arama yaptığımda öyle bir konu göremedim. Ayrıca modlu oyunları tek bir konu altında paylaşan bir arkadaş var; ama onun konusunda Ninja Saga'nın eski bir versiyonu haftalar önce paylaşılmıştı. Kısa süre sonra o sürümün güncelleme istediği anlaşılınca kaldırıldı konudan ve yerine halen yenisi konmadı. Ben de bunu bulmuşken paylaşayım dedim. Lütfen aynı sürüm aynı özelliklerle daha önce forumda paylaşıldıysa, linkini buraya atın da yönetici arkadaşlara bildirelim. Teşekkürler.

anılbaran

anılbaran

Üye
link ölü :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt