Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nimbuzz v2.1.0 - 5800 XpressMusic ve N97
Sponsorlu Bağlantılar
korlof
Üye
Nimbuzz programı Wifi üzerinden çalışıyor. Ancak listeye gelen kişilerin resimlerini malesef göstermiyor. Böyle bir özellik var mı ? varsa nasıl ayarlayabiliriz ?
alicagin
Üye
bende uzun süreden beri nimbuz kullanıyorum ama bildigim kadarıyla kıişi resimlerini göstermiyor
sessiz__ciglik
Üye
ben kullanıyorum da bana bı konuda yardımcı olacak varmı nimbuzz hakkinda..nimbuzzda neden skype calismiyor arama yapamiyorum..hesabimdada parada var sorun nedir acaba yardimci olursaniz sevinirim...
aladar
Üye
güncellestirme hatası veriyor
papillion77
Üye
ben de soru sorabilir miyim?yeni yükledim nimbuzz msn kişi listesinde kimse görünmüyor.yeniden ekleme mi yapmam gerekiyor kişi listesini?
masum26
Üye
nimbuzz ben kullanıyorum gayet kullanışlı çok işlevli bir sürüm
rkap
Üye
ellerine sağlık
MaxiXepq
Üye
Teşekkürler .
kardak
Üye
kardeş kusura bakma nimbuz,fring kullanıyorum ikisindede skype i bulamıyorum bu konuda bilgi verirmisin
runoksk
Üye
Güncelleştirme Hatası Dio ?
TELEPHOoNE
Üye
güncellleştirme hatası...!!!!!!!!!!!1
hackchen
Üye
daha önce kurulu nimbuzz varsa onu kaldırın yoksa GÜNCELLEŞTIRME HATASI genelde bu yüzden olur ama nedense bende de hata verdi ?
yeni çeri
Üye
bende kullanıyorum çok güzel bir proğram herkese tavsiye ederim