[Nimbuzz] Sorularım [Belle]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
[Nimbuzz] Sorularım [Belle]
1- Nimbuzu açarken ve güncellerken turkcell nimbuzz yazıyor ? Bu ne demek ? Nimbuzz turkcellinmi oldu ?

2- Nimbuzun en son sürümünü yükleyin. Ve herhangi bir sohbet açın. Ve tam boyuta alın. Ve rezaleti görün. Böyle birşey olmaması lazım. Nasıl düzelir ?

3- Nimbuzz gibi tüm sosyal ağları tek bir uygulamadan kontrol edilebilen uygulama varmıdır ?

Cevaplayanlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Nimbuzz fazla hoşuma gitmiyor artık. :zzz:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ebuddy

catdog136

catdog136

Üye
1. Ben mağazadan indirdim öyle bir yazıyla karşılaşmadım. Reklam amaçlı olabilir.

2. Evet kötü oluyor, güncelleme bekleyeceğiz.

3. Tüm sosyal ağlar zor, facebook ve twitter için ise nokia sosyal i kullanabilirsiniz.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
1. Ben mağazadan indirdim öyle bir yazıyla karşılaşmadım. Reklam amaçlı olabilir.

2. Evet kötü oluyor, güncelleme bekleyeceğiz.

3. Tüm sosyal ağlar zor, facebook ve twitter için ise nokia sosyal i kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim.. Ayrıca tüm sosyal ağ derken bilindik sosyak ağları kastetmiştim.:D

----------Eklendi @ 00:23:37 ---------- Yazıldı @ 00:22:54 ----------

Hmm deneyeceğim :oke: Teşekkür ederim.

pRime.

pRime.

Üye
Ebuddy işini görür ama nimbuzz'daki gibi arama ve dosya gönderme yok.

sinan özgür

Üye
nimbuzz şifremi unuttum napmalıyım

sinan özgür

Üye
eyvallah ama pc yok

trontr

Üye
bunu öğrendiğim iyi oldu. Belleye geçmicem güncelleme gelene kadar. Tek kullandığım uygulamanın çalışmamasını kaldıramam

Umut

Umut

Üye
1-) Bende de Turkcell Nimbuzz yazıyor.

2-) Aynen çok kötü olmuş. İnşallah düzeltirler, ancak pek umudum yok.

3-) Bulursan bana da haber ver :) Mozat diye bir uygulama var, ancak hiç kullanışlı değil. Yine de denemek istersen .

Bunların dışında Nimbuzz'u kullanırken telefon durduk yere 2-3 defa programdan attı. Sanırım Belle'ye tam uyumlu bir sürümünü beklememiz gerekecek.

matchless

matchless

Üye
slick var onu deneyebılırsın

sinan özgür

Üye
neden feyse gelen mesaj nimbuzzda gelmiyor yardım

matchless

matchless

Üye
feysın acıksa nımbuzda bazen ıletı alamıyorsn yada operadan facen acıksa pc den facen acıksa nımbuzdan ıletı olarak goremeyebılırsn

alperjk

Üye
benim sorunumda nimbuzz u kapatınca kapanmaması açık kalıyo ama işlemde yapamıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt