Nike+ GPS v2.1 "GPS TAKİBİ İLE SİZE ,YAPTIĞINIZ SPORUN ANALİZİNİ VERİR"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kumuk

kumuk

Üye
    Konu Sahibi
Nike+ GPS v2.1 "GPS TAKİBİ İLE SİZE ,YAPTIĞINIZ SPORUN ANALİZİNİ VERİR"


Koşuculara Yönelik HazırlananYeni iPhone App Uygulaması Sporcuları Motive Ediyor, Harita Hizmeti Veriyor, İzliyor ve 3 Milyonluk Üye Topluluğuna Bağlanabiliyor
Bu uygulama doğru, motive edici ve eğlenceli bir koşucu aracında GPS ve bir akseloremetreyi mükemmel şekilde bir araya getiriyor.
Bu yeni Nike+ GPS App uygulaması sayesinde koşucular, her koşu sırasında ve sonrasında Paula Radcliffe ve Lance Armstrong gibi atletlerden ve komedyen Tracy Morgan gibi ünlülerden anında alınan geri bildirimle motivasyonlarını koruyabilecekler. Ayrıca hız, mesafe, süre ve yakılan kalori takibi ile her koşunun görsel bir haritasını çıkarmak için iPhone’larından faydalanabilecekler. Bu uygulama aynı zamanda tüm dünyadaki ya da sadece bir sokak ötedeki koşucuları, 3 milyon üyeyle dünya çapında en büyük koşucular topluluğu olan ile bir araya getiriyor.
Nike Digital Sport Başkan Yardımcısı Stefan Olander, “iPhone için Nike+’ın dinamik gücünü ve topluluğunu, kullanımı kolay GPS fonksiyonlarıyla ve akselerometreyle birleştiren gerçek bir ‘Koşucu Uygulaması’nı tanıtmaktan dolayı heyecan duyuyoruz” diyor ve sözlerini şöyle sürdürüyor: “Koşuculara sunduğumuz dijital seçenekleri geliştirmeye devam edeceğiz; böylelikle yaptıkları koşular her zaman için eşsiz ve ilham dolu bir deneyim olacak.”
iPhone Nike+ GPS app koşucular için şunları sunuyor:
Her yerde Koş: Bu yeni uygulama iç mekanlarda ya da açık havada, koşu pistinde ya da koşu bandında, haritalandırma ve bir koşuyu her yerden izleme olanağı sunmak üzere GPS teknolojisinin gücüyle akselerometreyi birleştiriyor. GPS sinyali mevcut olmadığında bile akselerometre kullanıcıya hız, mesafe, süre ve yakılan kaloriyi izleme olanağı sunuyor.
Koşularınızı Haritalandırın: GPS teknolojisi koşuculara koşu sırasında farklı noktalarda hız ve mesafe analizi dahil tüm rotalarının izini sürme olanağı sunuyor. Hatta koşucular, koşu sırasında ekrana dokunarak mevcut konumlarını görebiliyorlar.
Sınırlarınızı Zorlayın: “Sınırlarını Zorla” özelliği koşucuların, bir önceki koşuya göre daha uzun mesafeli, daha hızlı, daha uzun süre koşmaları için motivasyon sağlıyor ve bu sayede sınırlarını zorlayabiliyorlar. Bu uygulama ayrıca kişiselleştirebilmede yardımcı olacak bir koşu tarihçesi de tutuyor.
Bağlı Kalın: Koşucular her koşu sonrası web sitesine kablosuz bağlanarak koşuyu anında kaydedebiliyor ve bu web sitesi, Twitter ya da Facebook üzerinden arkadaşlarıyla paylaşabiliyorlar. Ayrıca, hedeflerine ilişkin ilerlemeyi görebiliyor, zorlu koşulara katılabiliyor ve koçluk programları indirebiliyorlar.
Motivasyonunu Koru: Koşucular özel kişisel hedeflere ulaşıldığında, zorlukların üstesinden gelindiğinde ya da kişisel rekor kırdığında en başarılı sporculardan ve ünlü kişilerden cesaret verici mesajlar alırlar. Koşucular aynı zamanda iPhone ekranına dokunduklarında koşu sırasında geri bildirim alabilirler.
Nike+ GPS App, iPhone ve iPod touch ile adresinde App Store’de 1.99 ABD Doları bedelle mevcuttur. Nike+ GPS App iPhone ve iPod touch ile uyumludur ancak iPod touch üzerinde yalnızca akselerometre teknolojisiyle çalışacaktır.

Nike+ GPS App için videolu tanıtımlar şu adreslerde mevcuttur:
Apple ile ortaklaşa pazara sürülen 2006 Nike+’tan bu yana koşuculara, tam potansiyellerine ulaşmalarında yardımcı olmak üzere çok çeşitli Nike+ yetenekli aygıtlar sunulmuştur. Bunlar arasında müzikle çalışmaktan hoşlanan koşucular için iPod nano ve iPod touch için Nike+ iPod SportKit; müzikle koşmayı tercih etmeyen koşucular için Nike+ SportBand; Nike+ Heart Rate Monitor ve şimdi de iPhone ile kullanılmak üzere Nike+ GPS App.
Nike Hakkında
Merkezi Beaverton, Oregon’da bulunan Nike, Inc.,çok çeşitli spor ve fitness faaliyetlerine yönelik özgün spor ayakkabı, giysi, ekipman ve aksesuarların dünyada önde gelen bir tasarımcısı, pazarlayıcısı ve distribütörüdür. Tümüyle Nike’a ait olan iştirakler şunlardır: Sporayakkabı, giysi ve aksesuar tasarlayan, pazarlayan ve dağıtan Converse Inc.; ayakkabı, el çantası, aksesuar, palto ve manto tasarlayan ve dağıtan Cole Haan; merkezi Birleşik Krallıkta olan lider bir global futbol markası olan Umro Ltd.; aksiyon sporlarına ve gençlerin yaşam tarzına yönelik ayakkabı, giysi ve aksesuar tasarlayan, pazarlayan ve dağıtan Hurley International LLC. Daha fazla bilgi için web adresini ziyaret edin.
Multimedya materyalleri dahil daha fazla bilgi için lütfen adresini ziyaret edin.
Fotoğraflar/Multimedya Galeri şu adreste bulunabilir: .
Bu duyurunun orijinal kaynak dildeki metni, resmi ve geçerli versiyondur. Çeviriler sadece yardımcı olmak amacıyla sunulmuştur ve kanuni geçerlik sahibi tek metin olan kaynak dilde hazırlanan metin ile çapraz başvuru yöntemine göre incelenmelidir.


-UYUMLULUK ŞARTLAR: Nike + GPS App iPhone3GS, iPhone 4 ve iPod touch ile uyumludur IOS 4.0 veya üstünü çalıştırıyor (2 4 nesiller ve 3).

Yenilikleri

- Çalma içinde Shuffling artık etkindir
- Cheer Me özelliği Güncelleme
- Geliştirilmiş Facebook gönderme
- Hata düzeltmeleri




TEŞEKKÜR BUTONUNA BASMAYI UNUTMAYALIM. :oke:

 
cptalperen

cptalperen

Üye
:tşk:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt