Niime Bluetooth bağlantısı comport Yardım???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AHMET2525

AHMET2525

Üye
    Konu Sahibi
Niime Bluetooth bağlantısı comport Yardım???
niime'yi kullanmayı becerebilmiş arkadaşlar yardımınızı bekliyorum sıf bu program için bluetooth sürücüsü aldım ama bi türlü bağlatıyı kuramadım python dan bluetooth console dan bağlan dediğimde no ****** port found hatası veriyo:agla:agla:bilmem::bilmem::pro:

toprakumit

toprakumit

Üye
Arkadaşım öncelikle programı denemediğimi söyleyeyim fakat blutooth un bağlı olduğu port yanlış gibime geliyor. Bu yüzden pythondaki bağlantı ayarlarında varsa tabi, port bölümü olması lazım orada com1 com2 falan şeyler olması lazım.... İşte blutoothun comunu bulacaksın ve doğru bağlantıyı yapacaksın....

AHMET2525

AHMET2525

Üye
    Konu Sahibi
toprakümit yardımın için teşekkür ediyorum sorunu çözdüm bluesoleil programıyla galiba yüksek comportlarla çalışmıyo program denetim masasından com18 i com2 yaptım çalıştı harika bir program ayrıca herkese tavsiye ederim:oke:

toprakumit

toprakumit

Üye
Dediğim gibi :) Sorun hallolduysa senin adına çok sevindim kardeşim :):):)

ygr

Üye
aynı soun bendede war python pc ye bluetooth ile bağlanmıyor com port 3 kullanıyorum.. pc ile eşleştirdiğim com pport nosu 3 tü 3 yazmama rağmen çalışmıyorr...hata kodu şu
Discovering...
Dşscovery faailed: permission denied.
Xonnection failed.
Done.

--------------- Ekleme ---------------

yardım lazım

cvbnmö

Üye
ya aynı sorun bendede var bağlanıyorum ama bluesoleil seri port a yani com10 yazıyor programla com 10 ile giriş yapınca hata veriyor nasıl ayarlıyacağım win 7 kullanıyorum denetim masasındada portla ilgili hiç bişe bulamadım şimdiden tşk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt