darkleader
Üye
-
Konu Sahibi
-
yok
- - - Eklendi - - -
Türkiye sürümünü yükleyecek arkadaşlara tavsiye;
telefonunuz stabil çalışıyorsa hiç ellemeyin, Turkiye sürümü diğerlerine göre sorunlu geldi bana,
çok fazla kilitlenme oluyor telde.
yüklemeyin, almanya ve hollanda bunda iyiydi.
bilginize
beyler ben gingera döncem bir daha da odinle işlem yapmıcam hep kasıntı takılma yeter artık en iyisi FOTA !
hocam bunun odin yada kies ile bir alakası yok ben gayet memnunum şimdi recoveri mod ile vipe data ve carce yap fabrika ayarlarına dön sonra root+cmw6+cocore6.0 ı kur tüm sorun ve problemlerden kurtul
ben çoktan geçtim gingera ayrıca garantiyi götürüp kernel felan atmaya hiç gerek yok FOTA'dan bekliycem güncellemeyi ancak o zaman yüklerim acelesi yok
Bence boşuna geçmişsin.Türkiye Rom'unu kurup cocore kernelleride kursaydın hiç bir şey olmazdı.Ben şuan öyle kullanıyorum inanılmaz stabil,ne takılma ne donma.Ben 2.3.6 da bazı sorunlar yaşıyordum şuan jelly bean de hiç bir sıkıntım yok.
Bence boşuna geçmişsin.Türkiye Rom'unu kurup cocore kernelleride kursaydın hiç bir şey olmazdı.Ben şuan öyle kullanıyorum inanılmaz stabil,ne takılma ne donma.Ben 2.3.6 da bazı sorunlar yaşıyordum şuan jelly bean de hiç bir sıkıntım yok.
zaten fotadan gelmeyecek mi? gelince kernelle felan da uğraşmadan yüklerim
- - - Eklendi - - -
e madem kernel felan yapıcam e oldu olacak custom rom yükleyeyeyim karlı çıkarım vallabu arada önerdiğiniz bi rom felan varmı
peki şu cocore işini biraz detaylı anlatır mısın hocam yeniden turkiye yazılımını yüklicem
ben çoktan geçtim gingera ayrıca garantiyi götürüp kernel felan atmaya hiç gerek yok FOTA'dan bekliycem güncellemeyi ancak o zaman yüklerim acelesi yok
sırası ile yapıyorsun sen şu an ne yaptın anlamadım ki 2.3.6 da mısın 4.1.2 de misin neyi yüklüyorsun bir bilgi verir misin?hocam tamam kutuyu boşalttım dahili hafızaya mı yoksa sd karta mı atıcaz kernelleri orda dahili hafıza yazmış ama sonra choose zip from sd card diyin demiş yanlış yazmış arkadaş galiba
hocam ha odin ha kies inan arasında hiç bir fark yok odin denilen şey zaten samsung un proğramı yetkili servis bile bunu kullanıyor sen odini uydurma çakma bir şey zannettin galiba kıyas yaptığına göreneyse karar senin bizlik sorun yok
- - - Eklendi - - -
sırası ile yapıyorsun sen şu an ne yaptın anlamadım ki 2.3.6 da mısın 4.1.2 de misin neyi yüklüyorsun bir bilgi verir misin?
tamam sıkıntı yok hocam ben 4.1.2 yüklemiştim sonra root yaptım sonra cwmyi yükledim tabi geçici olarak yani reboot yapınca yine eski recovery geri geliyor sonra cocore kernelin nasıl yüklendiğini bi arkadaşa sordum yanıt vermedi bişeyler yaptım oldu şuan kernel bölümünde CoCore 6.0 yazıyor problem yok yani he bu arada 6.8 nasıl yükleniyor ?
Hocam sana attığım mesajlar gelmiyor herhaldecevap yazmadı demişsin.
Kurduysan problem yok.
6.8 cocorede yine aynı şekilde kurulacak bir tek farkı reboot system i yüklemene gerek yok sirasi ile cwm ve twrp yüklüyorsun
su cocore yuklemeyi bir beceremedim galiba islemleri sirasiyla yapiyorum fakat crw yuklerken installtion aborted hatasi veriyor..ne şekilde denediysem olmadı. .4.1.2jb yüklü tr sürümü kiesten yüklemiş tim..root lu telefon..i9070p
A.S Buraya baka bilirsinsinS.a Arkadaşlar benim cihazda XXLPY sürümü mevcut aşırı derece kasma ve donma oluyor Kernel ve Root ' ta yüklemedim. En stabil room, Root , Kernel sürümü hakkında yardımcı olabilcek link atabilecek varmı acaba ?
hotfile'i açmıyor tarayıcı erişim yok kapalımı acaba hotfile ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?