nihat Özdemir Istifa Etsin çekleri Yatırayım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nihat Özdemir Istifa Etsin çekleri Yatırayım
Gençlerbirliği ile Fenerbahçe'nin arası Deniz Barış'ın lisansının iptal edilmesiyle yeniden gerildi. Deniz'in lisansı iptal edilince Fener-G.Birliği gerginliği tırmandı. Cavcav, Özdemir'e "İstifa et, çekleri yırtayım" dediğini canlı yayında açıkladı.

<div align="center"></div>

İlhan Cavcav, olayla ilgili olarak televizyonda "Nihat Özdemir istifa etsin, alacağını çekleri yırtayım" dedi. Cavcav "Nihat Beyin sözüne güvenerek, avukatımın ısrarına rağmen sözleşme yapmadan Deniz&#39;in oynamasına izin verdim. En az 15 maç oynadı. Bu mu engelleme? Nihat bey parayı ödemeyeceğini söyleyince işler koptu. Ayrıca Deniz&#39;in oynamasına engel olan kararı Futbol Federasyonu verdi. Ben bir şey yapmadım. F.Bahçe artık benim muhatabım değil. Federasyonla görüşsünler" diye konuştu

&#39;Yargıtay&#39;ı bekliyoruz&#39;
F.Bahçe 2. Başkanı Nihat Özdemir ise yaşanan gelişmeler için hukuki girişimleri sürdüreceklerini belirtip şöyle konuştu: "Cuma günü 17.59&#39;da haber geldi. Hukuksal yönden tahkime gitme ve cezaya itiraz hakkımız elimizden alınmış durumda. Türkiye&#39;de güvendiğimiz bir şey var, o da hukuk. Biz de olayı hukuka taşıdık. Cavcav&#39;la görüşmedik. Biz Cavcav&#39;a değil, hukuka gideriz. Yargıtay kararını bekliyoruz."

&#39;Transferi dondurduk&#39;
Nihat Özdemir, Futbol Federasyonu&#39;nun yabancı oyuncu kontenjanı konusunda herhangi bir değişikliğe gitmemesiyle, çalışmalarını yaptıkları önemli transferleri askıya almak zorunda kaldıklarını da belirterek "Bu açıklamayı sadece kendimiz için değil, tüm takımlar adına istedik. İsteğimiz kimi çevrelerce de desteklendi. Artık herkes Türk takımlarından Avrupa&#39;da başarı bekliyor. En iyi yerli oyuncuların transferlerini yapıyoruz. Yabancılarda da bu çaba içindeyiz. Sezon sonu önemli yabancı transferlerimiz vardı, iyi noktalara gelmişti. Ama federasyonun bu kararı üzerine bunları askıya aldık, dondurduk. Kararın düzeltilmesini bekliyoruz."
 
sadoes

sadoes

Üye
valla para konusunda bi bilgim yoq ama lisansının iptal edilmesi yanlıs yani bi insanın calısma hakkı elinden alınamaz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
341
technoshark
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
336
tragedie
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
502
tragedie


Üst Alt