Niçin SAMSUNG degil NOKİA ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

madx

Üye
    Konu Sahibi
Niçin SAMSUNG degil NOKİA ?
Arkadaşlar ilk n8 alırken düşünmüştüm acaba nokia nasıl ? şu an bile 5800 varken ve güncelleme geliyorken, samsung'un amnia'sından ( windows mobil kullanıyordu) eser yok. bu kararım bana nokia aldırmıştı. ve bu gün bu haberde kararımın doğruluğunu anladım.
[h=1]Galaxy S için kötü haber![/h]

[h=4]İlk çıktığı günden itibaren Samsung’un yükselen bir yıldızı efsane telefon Galaxy S’i çabuk unutmuşa benziyor.

Şirket hafta başında yapılan açıklamada 2012 başında Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS) güncellemesi yapılacak cihazların listesini yayınladı ama Galaxy S ve ilk nesil Galaxy Tab sahiplerinin merakını gideremedi. Ama şimdi bu chazlara Android 4.0'ın gelmeyeceği resmi olarak açıklandı.

Yapılan açıklamada cihazların RAM ve ROM miktarlarının ICS ile birlikte TouchWiz ve diğer özel yazılımları karşılayamayacağı belirtildi. Hayal kırıklığına uğrayan 10 milyon Galaxy S kullanıcısının kafasını kurcalayan soru ise, işlemci ve bellek miktarı neredeyse aynı Nexus S ICS ile birlikte gelirken, Galaxy S’ in bundan neden mahrum kaldığı.

Samsung bu soruyu “Galaxy S, TouchWiz, operatör servisleri, video arama yazılımı, mobil TV gibi yazılımları çalıştırmak zorunda; Nexus S ise sadece “stok” Android 4.0'ı çalıştırıyor” diyerek geçiştirse de, Nexus S’ in bu konuda son derece yeterli olduğunu görüyoruz. Sadece TouchWiz’in eklenmesi ile teknik özelliklerin nasıl yetersiz kaldığı ise sizin yorumunuza kalıyor![/h]

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Konu başlığına cevap: Çünkü HTC var ;) Onun için Nokia kullanıyoz gıcıklık olsun :D

• Beğen
Tepkiler: madx
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia forewer:)

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
yazık bu galaxy serisine :ehe

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, n000k, madx ve 2 diğerleri
Masha

Masha

Üye
Valla Nokia'yada güven olmaz Samsung'a da...
En iyisi bu markalardan uzak durmak...

mesut1979

Üye
slm,eger androidli bir telefon ve saglamolsun diyorsaniz herzaman htc derim tamam samsung telefonlari cok güzel ama servis ve güncelleme islerine geldimmiydi insani herzaman yari yolda koyuyor bende yakin zamanda samsung almayi düsündüm ama bunlari göz önünde bulundurarak vazgectim samsungdan, hele su android 4.0 galaxy s serilerine gelmemesi sacmaliktan baska birsey degil.

• Beğen
WebStyle

WebStyle

Üye
Birşeylerden vazgeçmediğimiz için Nokia, yani kısaca alışkanlık bir çoğumuzun sadece Nokia adını duyması yeterli. Çünkü donanım ve yazılım özellikleri hakkında herhangi bir bilgi sahibi değiller sadece bakıp görselliği hoşuna gidiyor ve alıp geçiyor.. Nokia'nın stratejisini anlamak oldukça zor..

Ayrıca konuya dönecek olursak şu anda Samsung'un yapmış olduğuda ayıp birşey galaxy s'ye çıkartmayıp s2'ye güncelleme gelmesi..

HaqperesT

HaqperesT

Üye
güncelleme gelmeyen bir android bile symbian dan iyi bence . 5800 ^3 gelebiliyorsa onada android 4 gelir.

Suyaka

Suyaka

Üye
Yok artık abi. Ne alâka yani şimdi, Nokia seçmenin doğruluğuna Samsung Galaxy S'e güncelleme gelmediğinde mi karar verdin? Eh iyi mâdem, ben de iPhone ile vites değiştirilemediğini öğrenince Symbian'a aşık oldum. Nasıl?

• Beğen
Tepkiler: by_oguz ve Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Yok artık abi. Ne alâka yani şimdi, Nokia seçmenin doğruluğuna Samsung Galaxy S'e güncelleme gelmediğinde mi karar verdin? Eh iyi mâdem, ben de iPhone ile vites değiştirilemediğini öğrenince Symbian'a aşık oldum. Nasıl?

dalga geçmeyin abi yaaaa.:nono:

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye
Ahahah, ama abi baksana Allasen. 'İyi ki Nokia' demek için daha geçerli mazeretler olabilir diye düşünüyorum :D

Yalnız abi başlıktaki soru işaretinin sırrını çözemedim: SAMSUNG değil NOKİA ?

u_cosar

u_cosar

Üye
bir zamanlar e250 vardı hemen film sorunu çıkartıyordu ekranda bu yüzden herkes samsung tam soğumuş tu

• Beğen
Tepkiler: dsl_01
HaqperesT

HaqperesT

Üye
5800 a symbian 3 ün geldıgını nerden çıkardın :hmmm

Android 4 yeni bir işletim versiyonu yani yama falan değil nokia hangi telin işletim versiyonunu üst versiyonla değiştirmiş belki bir model ama samsung daha çok modelde bence . Galaxy ye a.4 beklemek ile 5800e ^3 beklemekle aynı şey ama adamlar bir yolunu bulup android4 yükleyecekler ama 5800 ım aynı tas aynı hamam

Türe

Türe

Üye
Evet o konuda haklısınız resmen ihanet bu . en önemli güncellemelerden biri olan ICS den mahrum bıraktı samsung 10 milyon kişiyi :nono:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ahahah, ama abi baksana Allasen. 'İyi ki Nokia' demek için daha geçerli mazeretler olabilir diye düşünüyorum :D

Yalnız abi başlıktaki soru işaretinin sırrını çözemedim: SAMSUNG değil NOKİA ?

yani yorum yazmak için gelin,cevabınızı alın gidin gibi olmuş biraz:ehe

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
MAFİA.

MAFİA.

Üye
İphone bile vefasız derlerken samsung aslında daha dipteymiş.Kullanıcı samsung alınca 1.-1.5 yıl kullanmak için alıyor heralde.
Yakında galaxy s2 bile biterse güncelleme yönünden hiç şaşırmam.
Şaşırmamakta lazım,çok güçlü telefon yapsada yazılım yönünden,destek yönünden yolda kalıyor.
En iyi imtaanlarını bada ile verdiler zaten,bada kullanıcıları bıktı artık.
Bu gidişle samsung'un dibi görmesi çok uzakta değil.

• Beğen
Tepkiler: madx ve dsl_01
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İphone bile vefasız derlerken samsung aslında daha dipteymiş.Kullanıcı samsung alınca 1.-1.5 yıl kullanmak için alıyor heralde.
Yakında galaxy s2 bile biterse güncelleme yönünden hiç şaşırmam.
Şaşırmamakta lazım,çok güçlü telefon yapsada yazılım yönünden,destek yönünden yolda kalıyor.
En iyi imtaanlarını bada ile verdiler zaten,bada kullanıcıları bıktı artık.
Bu gidişle samsung'un dibi görmesi çok uzakta değil.
nokia ise buna rağmen piyasaya sürülmemiş n9un güncellemesini çıkarmıştı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt