pelın_
-
Konu Sahibi
-
Kalbim yumuşadığında ağlıyorum ben bendemi sorun var acaba
olabilir niye ağliyamıyomusun
Beni kim ağlatabilir pelin yaVarmı öyle bi babayiğit ( vefàt'lar hariç. )
bak bu özelliğimiz aynı vefatlar hariç bende ağlamam gerçi birtek dedem vefat ettiğinde ağlamıştım o da hüngür hüngür değil sadece gözlerimden yaşlar geldi bu arada hocam 29 ekimde sivasa gideceğim var mi gezilecek güzel mekanlarBeni kim ağlatabilir pelin yaVarmı öyle bi babayiğit ( vefàt'lar hariç. )
bak bu özelliğimiz aynı vefatlar hariç bende ağlamam gerçi birtek dedem vefat ettiğinde ağlamıştım o da hüngür hüngür değil sadece gözlerimden yaşlar geldi bu arada hocam 29 ekimde sivasa gideceğim var mi gezilecek güzel mekanlar
Kolay kolay ağlamam.
allah kurtarsın ablacan da neden sivasa gitmezsin bi daha anlamadımbende sorunvar galıba burcumu bu ynde kınıyoruminsan sınırden oturup ağlarmı ya kızamıyorum bağarıp çaamıyorum ben
hacı arkadaşta bir yer bilmiyor ki adam iyi evde takılsın üniye gitsin gelsin başka birşey bilmiyor dediğin yerlerin koordinatlarıni internetten bakmam lazım bi de darende mi ne öyle bir yer vardı orada sivasin mi ha bir de kale varmış merkezde ora nasıl geçen gittiğimde görmemiştim tam olarakBaraj var atatürk barajı sanırım oraya git merkezde dolaş suşehrine git orta köy diye bi ormanlık alan var akıncıların yukarısında arkadasın var piknik alanı genelde kurbanlar kesilir oraya git bi tane zirve dağ var dağın tepesi oraya gitsimdilik bunlar aklıma geliyo..
yeri geldiğinde ağlar be hocamİnsan kendini aşan bi ruhsal durumla karşılaştığında ağlar. Bu hüzünden olduğu kadar mutluluktan da olabilir.Erkek ağlamaz derler ya hani. Ağlamaz mı cidden bak onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?