nHD nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
nHD nedir?
başlıktada yazdığım gibi nHD ekran nedir? N97 de gördüm baktım n8 dede yazıyo. O telefondan o telefona hala aynı teknolojiyi kullanıyo bu nokia demek :) rezil

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Söylediğiniz telefonların çözünürlükleri 640x360 pixel yani hd (1920x1080) çözünürlüğünün 9/1'ine denk geldiği için nHD denmekteymiş.
5230 5530 5800 da nhd çözünürlüğe sahip bir kaç örnek diyelim.

phasan

phasan

Üye
n97 var

kedimi_7_m

Üye
bılen de konusuyo bılmeyende . Arkadasım nhd ekranla alakalı bırdey benım e7 de oyle yanı normal hd ekrana sahıp demek caktın mı ;) ama n97 nın ekranı lcd oldugu ıcın amoled ıle baya fark yaratır ekran aydınlıgı canlılıgı . O yuzden n97 <n8=e7 ekran kalıtelerı boyledır . N97 lcd n8 &e7 bazı s3 lerınde ekranı amoled ekrandır.

---------- Eklendi @ 19:05:34 ---------- Yazıldı @ 19:03:54 ----------

amoled ıse lcd lerden oldukca daha ıyıdır. Guneş ışıgına karsı dayanıklılıgı olsun aydınlık canlılık yonunden tabıkı fark var.

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
Senin çok bildiğin belli nHD ekran çözünürlüğünü(640x360) belirtir.
Ekran kalitesini değil....

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Her konuda bir cevaba muhalif çıkar ama ağzının payını alır. Bu konuda ufak bir açıklama koymuştum ama takip etmemistim. Sözde bana laf çakmış ama ağzının payını sağlam almış. Teşekkürler arkadaşım cevabın için

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
arkadaslar ne gerek var böyle bırbirinizle sidik yarısına girıyosunuz. Bilen söyler bilmeyen öğrenır

djomerrr

Üye
nHD ekran çözünürlüğü demek beyler

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
kedimi_7_m
"bilende konuşuyo bilmeyende" demişsin Sen Bilmiyorsun bi de millete laf ediyorsun.Ayrıca senin "bilmiyen" dediğin kişiler bu soruyu doğru CEVAPLAMIŞ sen değil.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
:box:box:box

Avunyali

Üye
En iyi Ekranın Bir Düşüğüne Yani HD'nin Bir Düşüğüne nHD denir ++ Arkadaşların dediği gibi Ekran Çözünürlükleri de denebiliir

Dört Çeşit Ekran Çözünürlüğü Var

[SD HQ nHD HD]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt