Nfs UnderGraund Serisi Geri Dönüyor !

Konu Sahibi
Nfs UnderGraund Serisi Geri Dönüyor !

Çıktığı zaman bomba etkisi yaratmış hemen hemen herkesin oynamış olduğu undergraund serisi tekrar canlanıyor. 2. oyundan sonra çıkmayan seriden sonra Most Wanted çıkmıştı. Geçtiğimiz sene 2. si çıktı ve şimdi de sıra Undergraund'da.Criterion Games Most Wanted ile bize iyi bir yarış deneyimi sunmuştu ancak bizi üzen olaylar, eski havası yoktu ve Modifikasyon çeşitleri çok kötüydü hatta yoktu ama Underground ile bize bu duyguları tekrar yaşatacaklarını eski kitleyi tekrar kazanacaklarını bilmekde çok güzel ki oyunun logosuda aşşağıda...

Tepkiler: Buğra

Buğra

Admin
İşte bu haber beğenilir

Tepkiler: Mad EagLe
    Konu Sahibi
teşekkürler bende sevindim çıksada oynasak internet cafelerde ne oynardık hele 2 neydi öyle hala oynarım

ANIL

Admin
Haber kesinlik kazanmış değil yalnız.

BYFECI

Üye
Bu oyunu sevmiyorum zaten

Matthe

Üye
Ne zaman çıkar acaba

Konu Sahibi
Ne zaman çıkar acaba

henüz kesin değil her yerde söylenti var ve muhtemelen çıkacak most wanted pek iyi olmadı pek tutmadı zaten most wanted undergraund 2 kadar tutmamıştı bakalım çıkarsa güzel olur heralde.

Türe

Üye
Ahh ahh ne drift olurdu be

Tepkiler: CryDaqqeR

bycoo32

Üye
mukemmel bısey olur cıkmalıydı zaten .d

rapman

Üye
İddaalar yalanlandı.

efsaneler unutulmaz fakat bu oyunun pekte beklediğimiz gibi olacağını zannetmiyorum...
Most Wanted 2deki gibi zerre senaryo koymayıp grafiğe yönelecekler bence.
O nedenle pekte umutlu değilim açıkçası.zaten criterionun diğer oyunlarına baktığımzda
Hot Pursuit-Most Wanted2 gibi hiçbir senaryo altyapısı olmadığını görüyoruz...

internet cafelerin efsane oyunu cs ve gta ile beraber dönmezse hata olur zaten