NFS Shift müziklerinden sıkıldınız mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
NFS Shift müziklerinden sıkıldınız mı?
Konuyu nereye açacağımı bilemedim burasımı yoksa yardım destekmi neyse bunu keşfeden oldumu bilmiyorum. Eğer E:/private/20031338 klasöre girerseniz burada oyunda çalan müzikleri bulabilirsiniz. Müziklerinizin isimlerini oradaki değiştirmek istediğiniz müziğin adını verin sonra eskiyi silip (tabi yedeklerini alabilirsiniz) kendi müziklerinizi atın. Ve artık arabanızı favori müzikleriniz eşliğinde kullanabilirsiniz. Hiçbir sakıncası yoktur oyunda hiçbir sorun olmaz.
Bu klasörü teli PC ye depolama modunda takarak görebilirsiniz o zaman bütün gizli klasörleri görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: sh0ck, teknopat, Ö_M_E_R ve 1 kişi daha

Utku

Utku

Üye
Uğraşmaya değer mi sence

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
niye değmesin zaten uğraşmıyorsun 2 dklık iş, çünkü bazı müzikleri güzel deil bence elbetteki herkesin keyfi bilir ben sadece paylaştım belki uygulamak isteyen olur....

ReaqL

ReaqL

Üye
biLgiLendirme için tşkLer..

suat1111

suat1111

Üye
ilginç

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Teşekkürler kardeşim güzel fikir gerçekten...

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

SilentOne

SilentOne

Üye
güzel paylaşım

clarsa

clarsa

Üye
pcde denemiştimde telde denemedim :)

Utku

Utku

Üye
Her uygulamada olur mu acaba

eray28

eray28

Üye
bende private klasoru bos arkadas neden acaba ..?

3onur5

3onur5

Üye
güzel paylaşım teşekkürler.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
gzel paylasim bnce helal dostm :)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Ewet orada kurduğun bütün oyun ve proların içeriklerini görebilirsin ben bütün klasörlere tek tek baktım işe yararları aldım mesela angrybirds efectleri hoşuma gidiyordu onları aldım. Hem kaldırdığım halde orada bulunan pro artıklarını manuel temizledim.

Eray private klasörünün boş olması imkansız telden bi dosya yönetici ile baktıysan göremezsin eğer tel hackli deilse ama dediğim gibi pc ye depolama ile bağlarsan görebilirsin.

Diğer arkadaşlara Rica Ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt