Eklentİndiriyor
Üye
Nfs Most Wanted'a Ios'ta Hayran Kaldım
Abiler bende Neo V var. Bununla NFS Most Wanted oynuyordum. Bir bölümde takıldım, youtubede bölümün adını arattım, çıkan ilk videoyu izledim. Bölümü geçmeyi unutup oyunun grafiklerine hayran kaldım. Evdeki arkadaşlarıma izlettirdim, "iphone oyunu olduğundan emin misin? pc oyunu olmasın?" dediler ya!
Youtubede daha sonra bir de Samsung Galaxy S3 olanını araştırdım. Arada çılgınlar gibi fark gördüm! Yani şöyle iki videoyu karşılaştırmak için şartları eşitledim. Normalde youtubede kamerayla çekilen galaxy s3 videoları var. Ben ekran videosu çekilen galaxy s3 videosu buldum ve aradaki fark burada ortaya çıktı. Galaxy s3teki video kaydı kasım kasım kasıyorken, iostaki video kaydında sıfır kasma var. Ayrıca grafiksel olarak iosun önde olduğunu gördüm (kendim birebir s3 üzerinden most wanted görmedim, belki de bana öyle gelmiştir). Grafiksel kısmı geçersek, video kaydındaki performansa baktığımızda iosun ne kadar güzel bir işletim sistemi olduğunu anlayabiliriz.
İşte videolar:
iOs:
Galaxy s3:
Sadece videolara bakarak yorum yapmayın. Açıklamalarımı okuyun.
Youtubede daha sonra bir de Samsung Galaxy S3 olanını araştırdım. Arada çılgınlar gibi fark gördüm! Yani şöyle iki videoyu karşılaştırmak için şartları eşitledim. Normalde youtubede kamerayla çekilen galaxy s3 videoları var. Ben ekran videosu çekilen galaxy s3 videosu buldum ve aradaki fark burada ortaya çıktı. Galaxy s3teki video kaydı kasım kasım kasıyorken, iostaki video kaydında sıfır kasma var. Ayrıca grafiksel olarak iosun önde olduğunu gördüm (kendim birebir s3 üzerinden most wanted görmedim, belki de bana öyle gelmiştir). Grafiksel kısmı geçersek, video kaydındaki performansa baktığımızda iosun ne kadar güzel bir işletim sistemi olduğunu anlayabiliriz.
İşte videolar:
iOs:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Galaxy s3:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sadece videolara bakarak yorum yapmayın. Açıklamalarımı okuyun.

) kiyasladim. 2 si de aynı akicilikta. Video kaydını yarın denerim. Malum arkadaşta jb yok biraz uğraşıyorum.