Tavsiye Nfs Most Wanted'a Ios'ta Hayran Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Eklentİndiriyor

Üye
    Konu Sahibi
Nfs Most Wanted'a Ios'ta Hayran Kaldım
Abiler bende Neo V var. Bununla NFS Most Wanted oynuyordum. Bir bölümde takıldım, youtubede bölümün adını arattım, çıkan ilk videoyu izledim. Bölümü geçmeyi unutup oyunun grafiklerine hayran kaldım. Evdeki arkadaşlarıma izlettirdim, "iphone oyunu olduğundan emin misin? pc oyunu olmasın?" dediler ya!

Youtubede daha sonra bir de Samsung Galaxy S3 olanını araştırdım. Arada çılgınlar gibi fark gördüm! Yani şöyle iki videoyu karşılaştırmak için şartları eşitledim. Normalde youtubede kamerayla çekilen galaxy s3 videoları var. Ben ekran videosu çekilen galaxy s3 videosu buldum ve aradaki fark burada ortaya çıktı. Galaxy s3teki video kaydı kasım kasım kasıyorken, iostaki video kaydında sıfır kasma var. Ayrıca grafiksel olarak iosun önde olduğunu gördüm (kendim birebir s3 üzerinden most wanted görmedim, belki de bana öyle gelmiştir). Grafiksel kısmı geçersek, video kaydındaki performansa baktığımızda iosun ne kadar güzel bir işletim sistemi olduğunu anlayabiliriz.

İşte videolar:

iOs:

Galaxy s3:

Sadece videolara bakarak yorum yapmayın. Açıklamalarımı okuyun.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Symbianize

Symbianize

Üye
Her zaman dediğim gibi gpuda baya fark var

erko merko

erko merko

Üye
Oyunu hem galaxy s2'de hem iphone 5'te oynadım grafiksel olarak bir fark göremedim

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Guzelmiss

badmus

badmus

Üye
Galaxy s3 kullanicisi olarak oyunun grafiklerini ve performansini gayet iyi buluyorum. su ana kadar hicbir kasma veya donma yasamadim.

aleranol

aleranol

Üye
Yanlışın var. 2 si de aynı grafiğe sahip. Çünkü androide olan ios dan port. Ayrıca s3 te neden bu durum var çözemedim. Ne not2 de ne de arkadaşımın s3 te video kaydında sorun yok. Eğer gerçekten grafik farkı görmek isterseniz onex teki oyunu ve ip5teki oyunu karşılaştırın.
Ine x resmen dalga geçiyor

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Valla en cok oynadıgım oyun ama benim s3 te nedense hiç kasmıyor heralde bendeki gelişmiş s3 :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ekran videosundan dolayi kasiyodur ben daha dusuk telefonla bile kasmadan oynuyordum. ta ki hagiza kartini duzenlemek icin dosyalari bilgisayara tasidiktan sonra tastelefondaki virus bilgisayari cokertene kadar. resim oyun hic bisey kalmadi ben de bastan baslamak istemedim

PriZm

PriZm

Üye
S3 ile iPhone arasında fark yok ama orta seviye telefonlar arasında deli gibi fark var

pRime.

pRime.

Üye
galaxy s3'te oyun bu kadar kasmıyor. performans olarak iphone'a yakın. kayıtla ilgili bir sıkıntı var. grafik farkı da yok.

PriZm

PriZm

Üye
galaxy s3'te oyun bu kadar kasmıyor. performans olarak iphone'a yakın. kayıtla ilgili bir sıkıntı var. grafik farkı da yok.
bu arada bence ya Videodaki telefon S3 değil yada build.prop dosyası ile oynanılmış.çünkü oyunda yerdeki su efektleri dahil hiçbir efekt yok.

S3'te oynanılan videoya inanmadım.

Kerim.

Kerim.

Üye
s3 degildir o ya.ben bile 0 kasma ile oynuyorum wonderda

lordufuk

lordufuk

Üye
1.si ilk video daki iphone5 de oynatılmamaktadır ayrıca alttakide s3 versiyon değil

Eklentİndiriyor

Üye
    Konu Sahibi
kasıyor diyorsunuz ben video kaydı sırasındaki kasmadan bahsediyorum siz neden bahsediyorsunuz oyun kasmıyor ben neo vde de akıcı oynuyorum sorun yok ancak grafik kalitesi yok. bu aklıma eskiden most wanted oyununun grafiklerini kısınca yaşadıklarımı hatırlattı.

Benim asıl karşılaştırmak istediğim şey şu: iphonede video kaydıyla kasmayan oyun s3 gibi üstün teknolojik özelliklere sahip telefonda kasıyor? ayrıca oyun çok kalitesiz görünüyor. Ben diğer s3 videolarını izledim bu kadar kalitesiz görünmüyor ama başka bir kamerayla kaydedildiği için pek ayırntılar anlaşılmıyr.

asigsasi

asigsasi

Üye
bayıldım sırf bu oyun için telefon bile alınır :ehe

- - - Eklendi - - -

Galaxy s3 renk tonları daha koyu gibi geldi

ka_za

ka_za

Üye
Ben nexusda 0 a yakın kasma oynuyorum s3 de hayatta kasmaz.

alaStar

alaStar

Üye
Ben optimus blackte kendi sd dosyasını indirdim 0 kasma ile oynuyorum :ehe senin bilinçaltın kasıyo bence videodan bakıp böyle bor karar verebiliyosan :ehe

aleranol

aleranol

Üye

Arkadaşım neo v de kasarak oynuyor. Ben inanmıyorum. 4si olan arkadaşımla benimkini(Not2:rock:) kiyasladim. 2 si de aynı akicilikta. Video kaydını yarın denerim. Malum arkadaşta jb yok biraz uğraşıyorum.

Kerim.

Kerim.

Üye
Ondada kasmaz.oyun cok akici.benim wonder dq bile yag gibi oyun.gram kasma yok.op. blackte de kasmaz.

PriZm

PriZm

Üye
Oyun bende kasmıyor.Kanıtlamama gerek yok.Kasmıyor

Üst Alt