Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NFS Most Wanted Hamachi Ağı!!
Sponsorlu Bağlantılar
aşığım
Üye
Konu Sahibi
NFS Most Wanted Hamachi Ağı!!
Ağ Adı: the Fast and Furious
Şifre: 123
Ağımız NFS MW ağıdır,ama fifa,middle earth2,dota gibi çeşitli oyunlarda oynanmaktadır.
Küfür kesinlikle yasaktır.
Online kalabilen herkesi bekleriz..
Ağ Adı: the Fast and Furious
Ağımız NFS MW ağıdır,ama fifa,middle earth2,dota gibi çeşitli oyunlarda oynanmaktadır.
Küfür kesinlikle yasaktır.
Online kalabilen herkesi bekleriz..
Size en büyük most wanted serverini veriyorum...Herkez katılsın bu ağlara türkiyenin en büyük ve premiumlu en güncel most wanted ağı..ağı aynen yazın hemen katılın..
-------------------- Ağ: turnuvamw
------------------- Ağlara geldiğinizde oyun hakkında bilgide alabiliyorsunuz...
ManTooLs
Üye
herkesi ağıma beklerim online
2-MostWanted pass 123
ayrıca underground 2 içinde trnin en kaliteli ağınada beklerim
1-Underground 2 pass 123 Başlarında 1- ve 2- yazılarıda dahildir
Marchegiani
Üye
NFS MW'de kral benim.Gercekten arkadaşlar,bizim mahallenin çoğu genç.Turnuvalar yapıyoruz,kazanıyorum.Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı bir daha istiyorlar,bir daha yapıyorum.Var mı cesareti olan?Turnuva yapalım?
SON KRAL65
Üye
teşekkürLer...
tezgin
Üye
iyi de dostum ben ilk kez katılıyorum
ve bu şifreyi kabul etmiyo
yanlış bende mi acaba
ThE RaZ0R
Üye
Arkadaşlar size dünyanın en kral oyuncularının olduğu ve en güncel nfs most wanted hamachi serverinin adresini vericem .. aşağıdaki ağa katılın.. most wantedi online oynayın..
--------
ağ ismi: turnuvamw
pass: 123
--------
ZorLu rakipler sizleri bekliyor ... hemen girin ağa
RadaLoa
Üye
Selam
Yeni Bir Ağ Kurabilir misiniz acaba?
fatihmtlm
Üye
az once bir arkadaş ağ istedi ya veriyorum:
ağ:nfs mostwanted krallığı
2.ağ:2-MostWanted not(2- de dahil)
3.ağ:KİNG MOST WANTED
HEPSİNİN ŞİFRESİ:123
--------------- Ekleme ---------------
Ilk ağı ben kurdum aklında bulunsun
fifage
Üye
Beyler ben herşeyi yapıyorum katılıyorum hamachiden fakat oyuna girdikten sonra ne yapıcağımı naıl servere gireceğimi bilmiyorum ??? Admın yardım ve tüm üyeler yardımmmmm
Mskylie
Üye
Arkadaşlar Hamachi de Creati veriyorum ama karşımdaki beni gormuyor ? .Problem nerden kaynaklanıo bilmiyorum .Acıklık getirirseniz Sevinirim ?
AyrıCa ////////// Ag:Fast and Furious 3
Pass:123 . .
aga katılabilirsiniz.
SaDisT425
Üye
31 ağustos 2010 da online
Ağ:mw online 2010
Şifre:123
nfstutkunu
Üye
Arkadaslar MostWanted Yepyeni Bir Ağ Actım Dolmadan Gelin...
Ağ Adı:nfstutkunu
Sifre:123
Herkesi Bekliorm...
ThE RaZ0R
Üye
HEMEN EN BÜYÜK NFS MOST AĞINA KATIL... TÜM YARIŞCILAR BURADA..
ağ: turnuvamw şifre: 123
NOT: BU AĞ AÇIKTIR HEMEN GİRİNİZ.. AĞA GİREREK OYUN HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRSİNİZ...
yaman58
Üye
arkadaşlar yeni bir ağ kurdum gelsin herkes yarışalım
selam arkadaşlar...hamachi programı ile most wanted'ı internet kafedeymiş gibi arkadaşlarımızla kolayca oynayabiliyoruz....hergün 50 kişinin olduğu büyük ağımıza hemen katılın...oyuncularla buluşun ve turnuvalarda kendinizi gösterin.
evet şimdi gelelim hamachi programına...program ücretsizdir...alttaki yazıyı okuyarak hemen indirin,ağımızı ekleyerek oyuncularla muhabbete başlayın.
Ücretsiz hamachi türkçe indir (1mb):
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hamachiyi indirip kurduktan sonra programda alttaki üçgene basın ve "başka ağa katıl" diyerek ağımızı alttaki resimdeki gibi ekleyin.