NFS:Hot pursuit oyunundaki sıkıntı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
    Konu Sahibi
NFS:Hot pursuit oyunundaki sıkıntı
Arkadaşlar 11 tl verip nfs:hot pursuit oyununu satın aldım ancak oyun acılıyor demoyu geciyor .Ama oyun tam acılacakken oyundan atıyor herhangi bir yazı veya hata yok direk oyun ana ekranına atıyor konu hakkında bilgisi olan ve yardımcı olabilecek varsa sevinirim...

cihaz: Lumia 920

uMTOku

Üye
Wp8 uyumlu mu
Sent from my Lumia 920 using Board Express

kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
    Konu Sahibi
magazadan aldım uyumlu olmasa olurmuydu??????

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
magazadan aldım uyumlu olmasa olurmuydu??????

Bazı oyun ve uygulamalar WP8 uyumlu olmamasına rağmen satın alınabiliyor sanırım
:hmmm

------
Sabah mağazada dolaşırken programları inceliyordum.
Merak ettiğim uygulamaların ekran görüntülerine ve yorumlarına mutlaka bakarım.

"YXPlayer8" diye ücretli bir program vardı.
Yorumlardan birinde şöyle yazıyordu. "10 TL verip satın aldım ama Lumia 920'de çalışmıyor.

Sonra mağazada aşağı doğru incelemeye devam ederken aynı uygulamanın "YXPlayer WP8" yazanına rastladım. (bu da aynı geliştiricinin, aynı fiyata)
İkisinin açıklaması da aynı.

Buyur burdan yak. :hmmm

kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
    Konu Sahibi
olan bizim 11 tlye oldu galiba.....

- - - Eklendi - - -

o zaman magadan bir şey alırken dikkatli olmak lazım...

bu arada wp8 için bir unlock yöntemi falan daha yok galiba dimi....

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
olan bizim 11 tlye oldu galiba.....

bu arada wp8 için bir unlock yöntemi falan daha yok galiba dimi....

Maalesef şu an için yok. Beklemedeyiz.
Önümüzdeki 1-2 ay içinde bu konuda gelişmeler olabilir.

rapman

rapman

Üye
o oyun eski olduğu için uyumlu değil wp8e.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ya ben daha cüzdana banka kartımı yada kredi kartımı tanıyamadım ki yanlış alım bile yapamıyorum.hsbc,Yapı Kredi,finans hiçbiri olmuyor biri bana yardım etse bu konuda çok makbule geçer.konu sahibi arkadaşın affına sığınarak yazıyorum.Windows Phone.com danda denedim olmadı.detaylı Bi anlatım lütfen :(
lumia 920 den yazıyorum zorunamı gitti :)

dücane

dücane

Üye
Arkadasim o oyun wp8 Ile uyumlu, bende yarin aldim ve hic bor sıkıntı yasamadin oynuyorum, gayet akici vor sekilde calisiyor den en iyisi silip tekrar yükle

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bazen mağaznın verdiği şey açılmıyor veya silinmiyor buda nokia yı bağlamaz mış benim başıma geldi
N8 kaspersky yükledim ama telefonu kendinden kilitledi sil meyi denedim şifre istedi vs nokia yı aradığımda bizi ilgilendirmiyor format at dedi bende format attım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sorunlu olan uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyin arkadaşlar. Uyum sorunu olan uygulamalar bazen kurulum sırasında sorun olduğu için hata verebiliyor.

komando04

komando04

Üye
bazen mağaznın verdiği şey açılmıyor veya silinmiyor buda nokia yı bağlamaz mış benim başıma geldi
N8 kaspersky yükledim ama telefonu kendinden kilitledi sil meyi denedim şifre istedi vs nokia yı aradığımda bizi ilgilendirmiyor format at dedi bende format attım

bu sorun lumiada yok kardeşim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mağazadaki yorumlara baktım şimdi 14 kişinin 14'üde uygulama çalışmıyor demiş.

dücane

dücane

Üye
ama bende cok güzel calisiyor, hic sorun yok...iki haftadir oynuyorum, daha takilma donma veya oyundan atilma sorunlariyla karsilamadim.Akici bir sekilde oynuyorum...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Demek ki sıkıntılı arkadaşlar mağazada yorum yapmışlar.

remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar nfs: hot pursit gerçekteen açılmıyor. play e dokununca atıyor. ayrıca nfs undercover da kaldırılmış mağazadan

- - - Eklendi - - -

Ya ben daha cüzdana banka kartımı yada kredi kartımı tanıyamadım ki yanlış alım bile yapamıyorum.hsbc,Yapı Kredi,finans hiçbiri olmuyor biri bana yardım etse bu konuda çok makbule geçer.konu sahibi arkadaşın affına sığınarak yazıyorum.Windows Phone.com danda denedim olmadı.detaylı Bi anlatım lütfen :(
lumia 920 den yazıyorum zorunamı gitti :)

kardeş cüzdanda kredi kartını iki şekilde yapıyor cihaz. birisinde ilk altı haneyi girince otomatik ayar yapıyor ki galiba bu şuan sadece is bankası için geçerli. çünkü mağazadaki iscep uygulamasıyla ilişkilende-irme yapıyor. diğer bankaların(garanti hariç) uygulaması olmdığı için kurulumu manuel yapman gerekiyor. kart numarası son kul. tarihi güvenlik kodu vs.. umarım sorunun çöüme kavuşur

kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
    Konu Sahibi
ama bende cok güzel calisiyor, hic sorun yok...iki haftadir oynuyorum, daha takilma donma veya oyundan atilma sorunlariyla karsilamadim.Akici bir sekilde oynuyorum...
nasıl oluor anlamadım iki sefer kaldırdım en bastan yükledim ama nafile

uMTOku

Üye
Son güncelleme hatalı olabilir bir araştır elinde eski sürüm olan var mı
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt