NFS-Hot Pursuit demosu rekor kırdı! | video

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

techtakip

Üye
    Konu Sahibi
NFS-Hot Pursuit demosu rekor kırdı! | video

Need for Speed
'in merakla beklenen son oyunu Hot Pursuit’in demosu yayınlanır yayınlanmaz muazzam rakamlara ulaştı.


Yapımcılığını Electronic Art kuruluşu olan Criterion Games’in üstlendiği Need for Speed Hot Pursuit’in demosu indirmeye sunulduğu 26 Ekim-9 Kasım tarihleri arasında ki bir haftalık süreçte oyunda iki milyondan fazla oyuncuyu buluşturmayı başardı.
Çıkacağının duyulmasının ardından yankıları bir türlü kulaklardan gitmeyen Hot Pursuit, sadece demo sürümünde elde ettiği rakamla ne kadar ürkütücü bir oyuncu sayısına sahip olacağını gösteriyor.



Oyunun çıkmasının üzerinden hemen hemen 1 hafta geçti ve ilk izlenimler gayet olumlu yönde; “ The Official Magazine’den tam 10 üzerinden 10 aldı, Metacritic. com’da 100 üzerinden 91 alarak NFS tarihinin en yüksek not ortalamasını elde eden oyun oldu. ”
Elde ettiği olumlu eleştirilerle dünya çapında çarpıcı bir poz yakalayan Hot Pursuit’in demosunun yayınlandığı andan itibaren oyun içerisinde gelişen birkaç bilgiyi sizlerle paylaşalım:

• 20 milyon polis yakalaması
• Toplamda gerçekleştirilen 54 milyon millik yarış
• Oyuncular arasında oynanan 5 milyondan fazla Autolog Önerisi
• Şimdiye kadar en hızlı indirilen NFS demosu ( iki haftada 2 milyondan fazla )
• Hız duvarına yollanan 700.000’den fazla mesaj


Bildiğiniz üzere oyunda polis ve yarışçı olmak üzere iki form var ve dileğiniz kategoride oynayabiliyorsunuz. Öte yandan oyundaki tüm oyuncuların performanslarını değerlendirip karşılaştıran sosyal ağ özelliği Need for Speed Autolog, oyunculara birbirlerini tanıma fırsatı veriyor. Autolog’da ki arkadaşlarınızın elde ettiği başarıları baz alarak oluşturulan yarışlar son derece cazip ve sürükleyici bir oyunun kapılarını sonuna kadar açıyor.

Son olarakNeed for Speed Hot Pursuit; Xbox 360, PC ve PlayStation 3 için Kasım ayında piyasada olacak, Wii için ise oyun hala Exient’in üstlendiği geliştiricili altında çıkacağı günü bekliyor.


ViDEO


kaynak:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt