Nfc.wav

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
Nfc.wav
Dostlarım cahilliğime verin N8 kullanıcısıyım. Bildiğimiz üzere Anna güncellemesi ile C7ye Nfc geldi ama N8de yok tabi ki böyle birşey...
Biraz önce cihazın sisteminde dolaşırken bişey farkettim:
c/resource içinde nfc.wav diye 2sn lik bi ses dosyası var. Madem N8de Nfc yok o ses dosyası oraya nerden geldi acaba merak ettim. Orjinal v25.07 yüklü.

_ardaa

_ardaa

Üye
İşletim sistemi tek cihaz için yazılmaz güncellemeler de öyle, daha da araştırırsan kızılötesi içinde sistem dosyaları bulabilirsin.

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
ama nfc adına tek bi ses dosyası var başka bişey yok eminim c7de çakılıdır. Hadi değişik formatta bi sürü gizli dosya var desem bu cevabı alsam hak verirdim

TheMadness

TheMadness

Üye
ama nfc adına tek bi ses dosyası var başka bişey yok eminim c7de çakılıdır. Hadi değişik formatta bi sürü gizli dosya var desem bu cevabı alsam hak verirdim

nfc adına olmaz zaten tüm dosyalar. resource private vsvs. içinde olur onlar. N8 de nfc gelecek diye birşey yok ortak geliştiriliyor yazılımlar. Belle'de de var.

u_cosar

u_cosar

Üye
c6-01 de de gördüm o dosyayı bence ortak işletim sistemi kullandgmz için

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
yo nfc n8ede gelecek demedim ama sadece merak ettim teşekkürler bilgilendirme için

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Ama bir umut var, MicroSD gibi NFC kartı var hafıza kartı yerine takıyorsun. Ne zaman çıkar bilmem ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt