NFC Bakarmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
NFC Bakarmısınız?
Merhaba arkadaşlar acaba bildiğiniz sitemizde yüklü NFC tipi oyunlar varmı ??

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
sitemizde ben şu ana kadar göremedim var mi bilmiyorum

spartuas

spartuas

Üye
Oyunlar bölümünde var. Ayrıca yazılım güncellemeyle birlikde geliyor birkaç oyun.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
evet guncelleme ile angry birds gelior

benighted

benighted

Üye
oyunlar bölümünde car.ayrıca ovide nfc koleksiyonu var oradan bulabilirsin.:oke:

realplayer2

realplayer2

Üye
yani heryerde nfc oyunu var nokianın amiral gemisi olan n8de nfc yok malesef çok komik ama... burdan bi n8 kullanıcı olarak nokiaya sesleniyorum senin n8in amiral gemisi değil balıkçı teknesi olamaz bence(kamerasına laf yok tabiki):vur

distakjo

distakjo

Üye
bencede sence. Arkadaş zoruna gidiyo insanın. Nasıl olurda c7 de olur ama n8 de olmaz. Ama kamerası da sadece gündüz iyi. Gece vasat. Bu arada nfc oyunları da mevcut kardeş. Forumda var. Bounce felan.

realplayer2

realplayer2

Üye
şu çinliler nfc li sd kartları yapsalar bi an öncede kurtulsak nfc gün geçtikçe gerçekten büyük ihtiyaç haline gelmeye başladı

spartuas

spartuas

Üye
Bu işlerde böyle her özelliği n8 e verseydi c7 ve c6 dan kazanamayacaktı. Birine bir koyar diğerine 2 koyar bu işler böyle biz c7 ciler de diyoruz bizde niye xenon flash yok. Veya hdmı çıkışı yok ?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bu işlerde böyle her özelliği n8 e verseydi c7 ve c6 dan kazanamayacaktı. Birine bir koyar diğerine 2 koyar bu işler böyle biz c7 ciler de diyoruz bizde niye xenon flash yok. Veya hdmı çıkışı yok ?
Katılıyorum...

qsaw

qsaw

Üye
Bende katılıyorum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben katılıyorum :D

qsaw

qsaw

Üye
Cümleten katılıyoruz :zuhaha:

spartuas

spartuas

Üye
Katılım sayısı artarsa başkanlığa aday olacağım. :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:

qsaw

qsaw

Üye
Koy Destekleriz :zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Referanduma gidelim :zuhaha:

erhanercan

erhanercan

Üye
8gb a kadar nfc micro sd vs wifi micro sd kartlar mevcut, bu demektirki nfc siz telefon kalmayacak bir kart yuvasına bakar bu

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
olabilir fakat öyle olursa c7 nin nfcsinin anlamı kalmaz nokia bişeyi biliyoki nfc koyuyo

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Hem beraber katılalım kopalım :D :zuhaha::konus::disko:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
abartma :zuhaha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt