Nezaket eksikliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
Nezaket eksikliği
[h=5]Nezaket eksikliği

“Bu da ayrılma sebebi olur mu canım?” diyenler olacaktır. Ama bir düşünün, nezaketin “n”sini bile taşımayan bir erkekle ömür geçer mi? Nezaket arayan kadın hiçbir zaman “bana prenses muamelesi yapsın” demez; ama nerede, nasıl davranacağını, oturup kalkmayı bilen erkekle daha mutlu olacağını bilir.

Nazik erkek; kurduğu cümlelere, kullandığı sözcüklere de dikkat eden erkektir.
Eşiyle ya da sevgilisiyle erkek arkadaşlarıyla konuşur gibi konuşmayı alışkanlık haline getiren, hiçbir kaba davranıştan çekinmeyen erkek, terk edilmeyi de hak eder!
[/h]

• Beğen
Tepkiler: .Murat. ve Kingmortall

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
çok güzel bi konuya değinmişsin :tşk:

• Beğen
Tepkiler: nazlican
.Murat.

.Murat.

Üye
aynı cümleler kadın içinde geçerli
kadınlar daha naziktir bu gerçek ama içlerinde
görgüsüzde çok

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dogal halinizde yoksa bu nezeket zorlamayın kendinizi beyler kıro gibi görünüyosunuz
Azı da çogu da zarar bunun çok göze batıyo

• Beğen

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
Dogal halinizde yoksa bu nezeket zorlamayın kendinizi beyler kıro gibi görünüyosunuz
Azı da çogu da zarar bunun çok göze batıyo

yani sonrada değiştrme olamaz zaten insanın içinde varsa vardr yoksa evrimde geçrse düzelmez

kerem28yuksel

Üye
Doğru ben bi kıza çıkma teklifi ederken "benimle çıkarmısın lan" dedim(ilk deneyimimdi)sonra kız beni çiddiye bile almadı tabi sonra bikaç romantik haraketle kurtardım

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
benden bahsediyor (h)

somurtukk

somurtukk

Üye
Haklısın canım.
ama yüreğine bir sevda yerleşti mi gözlerin görmüyor ki bazı seyleri.
ve o senı uzebildiği kadar üzerken sen sadece onu sevmeye devam ediyorsun sabır ve sukût ile.... :züü:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Nezaket adına bizlere yapılmadık zulüm kalmadı batan gemiden önce kadınlar ve çocuklar terk ediyor
erkekler ve çocuklar değil otobüslerde ayakta hep erkekler gider (fortcuların allah belasını versin)
nezaket için yerini bayana verisin. çıktıgında para harçatmak olur mu hiç biz öderiz

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nezaket adına bizlere yapılmadık zulüm kalmadı batan gemiden önce kadınlar ve çocuklar terk ediyor
erkekler ve çocuklar değil otobüslerde ayakta hep erkekler gider (fortcuların allah belasını versin)
nezaket için yerini bayana verisin. çıktıgında para harçatmak olur mu hiç biz öderiz

:blink:

Aman sogukta üsümesin çıkar montunu ver üsüt zatürre ol.
Hediye,çiçek böcek zorunlulugu hep bizde,bankamatik zaten biziz,notlarını çantasına doldurmus agır olmus omuzları agrıyo diye çantasını tasıdıgımı bilirim lan ben amaa hasta olursun elleriyle çorba hazırlar içirir,hediye alırsın öyle bi bakarki sana gözlerinin içi gülerek herseye deger dersin,omzunu ovusturur çantayı çıkarınca tatlı tatlı kedi gibi
:bye:neyse ama tabi her iliskide olmaz bunlar erkegi kullanan kızlar da yok mu var iste onlara ayı olcaksınız.

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
emeğine sağlık güzel konu :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt