Nexus 7 Sarjda oynarken sarji azaliyor

Sponsorlu Bağlantılar

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 7 Sarjda oynarken sarji azaliyor
Evet arkadaslar basliktanda anlayacaginiz uzere Nexus 7 cihazimla oyun oynarken veya internette dolasirken sarja taksam bile sarji azalmaya devam edebiliyor ilk zamanlarda boyle olmuyordu son 3 haftadir boyle sizce yapabilecegim birsey varmi ? Cevaplar icin simdiden tesekkur ederim.
İyi forumlar :)
Ekleme:Oyun oynamayi gectim tablette islem bile yapmazken ve wifi kapaliyken sarji gitmeye basladi su an sarj geriye dogru gidiyor
Ekleme 2:Tabletti kapattim ve gece sarja taktim 8 saat surekli sarj oldugu halde sarji sadece %20 ye gelmisti sizce sorun sarj cihazinda olabilir mi ?

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
açık olan uygulamalar dolan şarjdan daha çok enerji harcıyorsa zararlı olur yani diyelim 1dk 1v şarj doluyo ama telefn 1dk 1.5v enerji tüketiyosa zararlı olur

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
açık olan uygulamalar dolan şarjdan daha çok enerji harcıyorsa zararlı olur yani diyelim 1dk 1v şarj doluyo ama telefn 1dk 1.5v enerji tüketiyosa zararlı olur
Dungeon Hunter 4 oynarken sarjin azalmasini anliyorumda mesela bir google chrome accikkende sarjda olsa bile sarji azaliyor sizce bu normalmi :O ?

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Up up up

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Custom rom yükle adwanceddanda wipe battery stats dersin cwmde hem tabletin hızlanır hemde sorun ortadan kalkar

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Custom rom yükle adwanceddanda wipe battery stats dersin cwmde hem tabletin hızlanır hemde sorun ortadan kalkar

Custom yuklemeyi dusunuyorum en yakin zamanda :)Peki sizce sorun sarj cihazinda sorun olabilir mi cunku tum gece boyunca tablete dokunmadim zaten kapaliydi sabah actim sarji %20 olmus.Cevabiniz icin tesekkur ederim bu arada :)

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
sarj etmiyor olabilir benim tabletin bir keresinde orjinal sarj aleti yanmisti içini sökünce anladik

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Abi benim dandik Pro 2000 bile Max Pain oynarken sarja taktigimda bi yandan sarji doluyor :)

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
sarj etmiyor olabilir benim tabletin bir keresinde orjinal sarj aleti yanmisti içini sökünce anladik

Bence benim de sarj aletine birsey oldu ya.Tesekkurler cevabiniz icin :)

- - - Eklendi - - -

Abi benim dandik Pro 2000 bile Max Pain oynarken sarja taktigimda bi yandan sarji doluyor :)

Hocam demeyin oyle Max Payne oynatiyormus iste :D umarim sarj cihazindarir sorun.Cevabiniz icin tesekkurler :)

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

Üst Alt