Topal Pire
Üye
Umarım öyle olur hocam ilk ben bekliyorum unboxing videonu.tr piyasasına çıkarsa ekim gibi çıkarsa kutu açılımı benden
Sence 810'u mu bekleyelim yoksa yoksa Nexus 6'daki 805 yeterli mi ?810'u 2015 ilk yarıda görürüz.
Umarım öyle olur hocam ilk ben bekliyorum unboxing videonu.tr piyasasına çıkarsa ekim gibi çıkarsa kutu açılımı benden
Sence 810'u mu bekleyelim yoksa yoksa Nexus 6'daki 805 yeterli mi ?810'u 2015 ilk yarıda görürüz.
Sence 810'u mu bekleyelim yoksa yoksa Nexus 6'daki 805 yeterli mi ?
O zaman telefon almayayım. Ehliyet alayım.Bence de fark olacak. Zaten fark 810 ile olacak ama 810lu iyi bir cihaz 2000+ olacak. 810lu ya da 64bitli daha yeni çipsetli nexusa da daha bir yıl var.Gerçi Nexus 6 için biraz geç çıkıp 810 ile gelebilir diyorlardı bir aralar ama sanmıyorum.
Android L ne zaman tanıtılacaktı? Ekim veya Kasım gibi mi?
Güncellemede nexus a rakip mi?Bunu alacağıma xiaomi mi4 alırım

Güncelleme işi customlada halledilir benim için önemli olan özellikle pil ömrü ve performans nexuslardan pil ömrü beklenmez şu an nexus 4 kullanıyorum ve bu cihazı aldığıma pişmanım açıkçası bende güncellemeye takılıp almıştım yanlış yapmışımGüncelleme performans ve ekstra özellik içindir ve bunlarda miui de fazlasıyla var zaten saf Android de olmayan bir çok özellik miui de mevcutGüncellemede nexus a rakip mi?![]()
google nexus 6Ama bu Samsung değil...
Ekim gibi
note 4 e rakip olurmu acaba ozellikler geldimi note 4 için 
Note 4 için 2 versiyon var.SnapDragon 805'li olanı benchmark'tan 35.000 küsür puan alıyor ama Exynos 5'li model 40.000 küsür ama Samsung hile yapıyor diyorlar. O değil de 1000 lira kadar param var ne yapayım sizce ?google nexus 6note 4 e rakip olurmu acaba ozellikler geldimi note 4 için
![]()