Videoyu izlemeden yorum yaptığın ne kadar belli.. Başlığa baktınmı?Bence adil bir karşılaştırma değil. Mevcut uygulamaların ( istisnalar hariç ) hiçbirisi iPhone 6 Plusa uygun değil. Ayrıca o kadar büyük donanıma karşı 1.4 Ghz'lik çift çekirdekli donanımla gayet de başarılı bence. Son olarak şunu söylemek istiyorum ; bu karşılaştırmalar yeni telefonlarda yapılıyor. Bundan 1 sene sonra yapıldığında iPhone 6 Plus'ın bariz bir şekilde öne geçeceğini düşünüyorum.
Ben bile daha mantıklı mesajlar yazıyorum en azından konu başlığını okuyorum kardeş.Bence adil bir karşılaştırma değil. Mevcut uygulamaların ( istisnalar hariç ) hiçbirisi iPhone 6 Plusa uygun değil. Ayrıca o kadar büyük donanıma karşı 1.4 Ghz'lik çift çekirdekli donanımla gayet de başarılı bence. Son olarak şunu söylemek istiyorum ; bu karşılaştırmalar yeni telefonlarda yapılıyor. Bundan 1 sene sonra yapıldığında iPhone 6 Plus'ın bariz bir şekilde öne geçeceğini düşünüyorum.
Şaka bir yana şimdi fark ettim Nexus 6 vs iPhone 6+ diye bir konu daha açılmış. Oraya yazacağına buraya yazarak karışıklık olmuş sanırım.Okuma yazması yoktur belki
Zaten ben oraya yazdım fakat opera mini kullananlar bilir. Varolan sayfada yeni bir şey paylaşılınca sayfayı yenileme yapmıyor ve benim bastığım yer yeni eklenen konu oluyor ne yazık ki. Uyardığın için teşekkür ederim , sağ ol dostum.Şaka bir yana şimdi fark ettim Nexus 6 vs iPhone 6+ diye bir konu daha açılmış. Oraya yazacağına buraya yazarak karışıklık olmuş sanırım.
Sen ve senin gibilerin bunu demesi ne yalan söyleyeyim bana koyuyor. Çünkü sağda solda "da-de , ki" gibi eklerin nerde nasıl yazılacağını bilmeyenler "herkez" diye yazanlar tarafından bu hakareti yemek inan ki moralimi bozuyor. Bunu en son bana demeliydin be dostum. Birkaç kişi dışında kimse doğru düzgün yazmıyor. Özellikle dikkat ediyorum. @-qarapapaq- doğru yazıyor. Kendisini tebrik ederim.Okuma yazması yoktur belki
Okumadığımı nerden biliyorsun ? Önyargılı olmamak lazım...Ben bile daha mantıklı mesajlar yazıyorum en azından konu başlığını okuyorum kardeş.
Aynısını Note 4 de yapar. Ancak uptime olayından bahsediyorsan orda açık ara iOS önde.6 ay format atılmadan kullanılmış Note 4 ile iPhone 6'yı karşılaştırsan Note 4 intihar eder.
Sen ve senin gibilerin bunu demesi ne yalan söyleyeyim bana koyuyor. Çünkü sağda solda "da-de , ki" gibi eklerin nerde nasıl yazılacağını bilmeyenler "herkez" diye yazanlar tarafından bu hakareti yemek inan ki moralimi bozuyor. Bunu en son bana demeliydin be dostum. Birkaç kişi dışında kimse doğru düzgün yazmıyor. Özellikle dikkat ediyorum. @-qarapapaq- doğru yazıyor. Kendisini tebrik ederim.
Adamim cunku sen xperia klavye kullaniyosunSağ ol, oluyor yanlış yazdığım ama dikkat etmeye çalışıyorum.![]()
Bu arada bildirim gelmiyor, rastgele gördüm.
Nexus 6 da Android L var elbette fark olurher türlü nexus 6
note 4 de onu alacak ancak nexus 6 çok daha fazla süre güncelleme alıcakNexus 6 da Android L var elbette fark olurKarşılaştırma adil değil (videoyu izlemedim)
Nexus istediği kadar güncelleme alsın Note 4 ün avantajlarını asla kazanamaznote 4 de onu alacak ancak nexus 6 çok daha fazla süre güncelleme alıcak
nexus 6 her türlü daha hızlı rehber sorunu vs. mevcut değil.Nexus istediği kadar güncelleme alsın Note 4 ün avantajlarını asla kazanamaz
Daha geçen hafta Note 4 kullandım hiç bir gecikme yoktu.Görev yöneticisinden her şeyi kapatıp yine denedim yine de sorun etmedi S3 ile karşılaştırmanexus 6 her türlü daha hızlı rehber sorunu vs. mevcut değil.